07.12.2005

Het einde van Harry Potter in zicht

Het ziet ernaar uit dat Harry Potter zijn zevende boek niet zal overleven. Doodsoorzaak: waarschijnlijk een “toverdosis”. Volgens de Britse krant Daily Mirror heeft J.K. Rowling het wel gehad met haar tovenaarsleerling en is ze van plan om hem in haar zevende Harry Potterboek te laten sterven. Dit bericht werd al 3 jaar geleden even gelanceerd, maar blijkbaar wil de distributeurs dit nog even als marketingtruc gebruiken voor wat extra aandacht, alsof de film nog niet genoeg de aandacht trekt.

"Boek zeven is haar allerlaatste boek. Ze leeft al zo lang met Harry, dat ze graag een einde wil maken aan het personage. Rowling is altijd vaag gebleven over de toekomst van Potter en zijn vrienden. Als mensen er naar vragen, antwoordt ze altijd: 'Je moet wachten om te zien of Harry zijn puberteit overleeft'".

Daniel Radcliffe, degene die Harry Potter vertolkt in de verfilmingen van de tovenaarsreeks, denkt ook niet dat zijn personage nog lang en gelukkig leeft. "Ik houd er rekening mee dat hij dood gaat in het laatste boek."

Ik denk dat ik voor alle niet-fans van Harry Potter spreek als ik zeg: Let Him Die, for God sake ! Die Harry Potter boeken en films komen mijn oren uit. En dat oogt niet zo fijn tijdens mijn penibele verleidingspogingen bij aantrekkelijke jartelle babes.

X foto's
Carmen Electra
Jelena
Katie
Mary Anne
Diana
Monica Sweetheart
Alison Angel 1 en 2
Lucia Tovar
Ann Poll
blondine 1
blondine 2

X films
Simone
sexy videoclip
Jennifer Love Hewitt stript
Shakira
De Londense metro opnieuw onveilig

03:39 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

hehe ik heb nog geen enkele HP boek gelezen of film gezien.
Heb ik iets gemist ??

Gepost door: dorian | 07.12.2005

awel ABSOLUUT !
Uw leven is naar de botten, Dorian. Ik zou niet in uw schoenen willen staan. Nog een geluk dat je op deze bllog nog wat cultuur opdoet, anders zou het erg gesteld zijn.
;p

Gepost door: dennis | 07.12.2005

De commentaren zijn gesloten.