08.12.2005

Ophef rond topless foto's van Jennifer Aniston

Terwijl de ene popster haar gepiercete tetten laat zien op de Super Bowl, zien we een ander meteen naar de rechter stappen omdat een viespeuk die een extra stuiver wou verdienen een paar topless foto’s heeft gemaakt van de zonnende Jennifer Aniston. Roddelblaadjes en internetsites zijn gewaarschuwd, want de advocaten van Jennifer hebben aangekondigd een rechtszaak te starten wanneer ze deze foto's wel publiceren. Belachelijk.

De fotograaf Peter Brandt maakte onlangs foto's van Aniston toen ze thuis topless aan het zonnen was. De advocaten van Jennifer hebben laten weten dat ze Peter Brandt inmiddels voor de rechter hebben gedaagd, omdat hij de privacy van Aniston zou hebben geschonden. Volgens Brandt is hier echter geen sprake van omdat hij de foto's van Jennifer vanaf een openbaar trottoir nam.

Zoveel ophef voor een B-cup heb ik zelden gezien. Het zijn trouwens niet de meest fantastische borsten. Vergelijk dat even met die van Sophie Howard die eveneens in haar intimiteit werd gefotografeerd. Ik bedoel, wat heeft ze te verbergen. Dan haar borsten kleiner zijn dan die van Angelina Jolie? Tiens, dat kan inderdaad pijn doen.

X fotos
Adriana Slastyonoff
Rita
Nicole Whitehead
Dorothy
Britt Andrews
Kirsten
Valery Shaw
Pink Cat
blonde jartelle babe
Michelle Thorne
jartelle babe Kelly

X films
geef ons een kusje
webcam babe

01:04 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

Sophie inderdaad, geef mij maar Sophie ;p

Gepost door: CHANNEL ZERO | 08.12.2005

;) komt eraan.

Gepost door: dennis | 10.12.2005

De commentaren zijn gesloten.