09.12.2005

Britney Spears krijgt het op de heupen van leegloper Federline

Britney Spears heeft haar man Kevin Federline het huis uit gezet. De zangeres heeft haar man de deur van hun villa in Malibu gewezen nadat Kevin een drugsverslaafde vriend had meegebracht naar hun woning. Dit meldt de Engelse krant The Sun maandag. Kevin heeft inmiddels zijn intrek genomen in het Beverly Hills Hotel. De 24-jarige zangeres was zwaar teleurgesteld in haar echtgenoot en verdronk haar zorgen na het gebeuren in een club in Los Angeles samen met haar vrienden Johnny Knoxville en Steve O, de sterren uit de tv-serie 'Jackass'. De dag erna bleef ze de hele dag thuis met haar baby.

Spears, die drie maanden geleden beviel van zoon Sean Preston, is het volgens een vriend van het paar beu dat Kevin na de geboorte van hun zoontje niets anders doet dan feesten. "Ze is zijn uitspattingen meer dan zat", vertelde de vriend aan de Amerikaanse krant The New York Daily News.

Het koppel zou vorige maand ook al ruzie hebben gemaakt. Volgens vrienden van de 27-jarige Kevin is de relatie tussen Britney en hem 'heel stormachtig' sinds de geboorte van hun kind. Britney heeft voorgesteld aan Kevin om een huwelijkstherapeut in te schakelen, maar dit heeft haar man geweigerd. Sinds die tijd gaat het bergafwaarts met het huwelijk van het paar en heeft Britney een psychiater gevraagd hoe zij haar fake huwelijk moet aanpakken. “Dump the Loser, Fast !” dat is het enige advies wat ik zou kunnen geven. Dan kan die Ferline eens iets nuttigs doen in het leven. Er zijn een paar vacatures die aan zijn profiel zouden beantwoorden.

Wat had ze verwacht van een talentloze-loser die door het leven waggelt onder de titel van ‘danser’. Dacht Britney nu werkelijk dat geld en een kind hem zouden veranderen? Waarom denken vrouwen dat eigenlijk? Wel, de scheiding voel ik aankomen en wie zal er mogen betalen, de toekomstige alleenstaande moeder. Ze zeggen dat intelligentie komt met de jaren. Bij sommige is die er nooit geweest en zal die er ook nooit komen. Enkel zo af en toe beregeluk.

X foto’s
Beste thong babes
Zemanova
Cody Milo
jartelle babe Denyse Bui
sexy Mindy Vega
Biance Beauchamp
Nelli Hunter
Jasmin
Melissa Midwest
Xmas babe
booty babes Gianni & Naomi
Misty Anderson
Jessica Custodio & Lisa Fleming
Fiona

X films
sexy campus kiss
cowgirl twins
11 minuten lang genieten van Kate
photoshoot Jessica

00:43 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

knoeipot special 1 year later Misschien wel

http://knoeipot.skynetblogs.be

check it out

Gepost door: Knoeierdeknoeier | 09.12.2005

:) Ik schrijf mij in voor die yoga-sessie op 8/12.

Gepost door: dennis | 10.12.2005

De commentaren zijn gesloten.