10.12.2005

50 cent ziet geen graten in gewelddadige videogame

De rapper 50 Cent vindt dat ouders zijn nieuwste videogame, afgeraden voor personen jonger dan 17, gewoon voor hun kinderen moeten kopen. Ze kunnen het videospel dat is doordrenkt van bloed, geweld en seks gebruiken als lesmateriaal. Dat de game het stempel “For Adults” heeft meegekregen betekent volgens de rapper, die zelf eens negen maal beschoten is tijdens een gangfight, niet noodzakelijk dat ouders het spel voor hun kinderen niet moeten kopen. “Speel het spel en leg uit wat ze aan het spelen zijn”, aldus de 50 cent-kinderpsycholoog

In ’50 Cent: Bulletproof’ bevindt de rapper zich in de onderwereld van New York samen met bewapende bodyguards en ratelende machinegeweren. Volgens de American Psychological Association kan het spelen van gewelddadige videogames kinderen agressief maken. De rapper, zelf vader van een 9-jarig zoontje, bestrijdt dit.

“Volgens mij weet iedereen dat een game een game is. Bovendien is de cultuur doordrenkt met geweld, ook in muziek en film. Personen die door een videospel worden beïnvloed, kunnen door alles worden beïnvloed. Als we videogames moeten verbannen, moeten we ook aan andere dingen denken. En dan hebben we geen entertainment meer omdat we mogelijk een gestoorde persoon kunnen beïnvloeden”, aldus de 50-cent socioloog.

Alsof 50 cent een fluit geeft voor de gevolgen van geweldgames. Verkoopcijfers is het enige waar alles om draait, de rest kan de pot op. De rapper wil meer geld om zo nog meer feestjes te geven en drugs te kopen. Onlangs gaf hij nog een feestje in Frankrijk, ter ere van zichzelf. Volgens verschillende bronnen stond hij de ganse avond langs de kant met zelfzekere blik in de veronderstelling dat het Franse meisje rond zijn benen zouden krullen. Maar niemand kwam zelf in zijn buurt. Hij stuurde dan maar zijn twee bodyguards op wat vrouwen af, met een speciale uitnodiging. Maar die kregen het deksel op de neus. Ik heb een idee voor zijn volgende film: Get Girls or Start Cryin’.

X foto’s
Jenna Sequin
Loriann
Taimi
Sandy
Jana
Alex Delmonaco
Tavia Spizer
Jana
Mayra Veronica
Aimee Sweet

X films
Victoria’s Secret Catwalk
hot webcam
Sandra Shine
Mia Stone
Sandra
Sarah Michelle Gellar !!

00:13 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.