12.12.2005

Geen drugs voor jongeren

Toch wel een verrassende enquête. ‘Drugs moeten niet gelegaliseerd worden, ook softdrugs niet.’ Dat is athans de mening van 53 procent van de jongeren tussen de 15 en 35 jaar, in een opiniepeiling van van BNN. Een kwart van de respondenten had wel eens legale drugs zoals hasj gebruikt, en zeven procent slikte ooit XTC. De meest genoemde redenen om geen drugs te gebruiken, zijn dat het slecht voor je is en slechte verhalen die jongeren erover hoorden. Vijfhonderd jonge mensen werden ondervraagd.

De conclusie van het onderzoek is dat veel jongeren braaf en onwetend zijn. Bijna de helft van het ondervraagde publiek weet niet wat de effecten van cocaïne zijn. Ook weten jongeren weinig over de prijzen van drugs. Ongeveer 69 procent denkt dat een gram coke minder kost dan 30 euro, terwijl de prijs hiervoor rond de 50 euro ligt. Een kwart denkt dat een xtc-pil meer dan 20 euro kost. Dat moet tussen de 3,50 en 5 euro zijn.

Bij de vragen over seks bleek dat 14 procent van de jongeren wel eens met iemand naar bed is geweest om iets van de ander gedaan te krijgen. Een op de vijf vrouwen heeft ooit seks tegen haar zin gehad, bij mannen is dat een op de tien. Meer dan de helft van de jongeren vindt dat er te veel seks is in videoclips op tv, bij vrouwen zegt zelfs 64 procent dat. 99% van de jonger vinden wel dat er meer erotische blogjes moeten zijn. (dit laatste is echter schaamteloze speculatie van mijnentwege.

X foto’s
Amy
Milly Morris
Vanessa Hoelsher
Christine Smith
Adriana
Exotica
Jesse Beigh
Kimberly Holland

X movies
webcam babe
more Victoria Secret babes
Paris Hilton stript
knappe brunette
Ginger Jolie
Teri Hatcher toont hoe het moet

00:15 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.