13.12.2005

Angelina Jolie nog steeds bi ?

“Brad zal mijn wilde Angelina nooit kunnen temmen..." Dat zegt voormalig supermodel Jenny Shimizu naar aanleiding van de liefdesrelatie tussen acteurs Brad Pitt en Angelina Jolie. Shimizu had ooit een relatie met de biseksuele Jolie, en beweert dat ze nog altijd een zeer intieme band met haar heeft. Dat moet hard aankomen voor Pitt.

"Wanneer zij mij opbelt, ga ik bij haar langs en dan komt het vaak voor dat we seks hebben. Als ze me nodig heeft, maakt niet uit voor wat, dan ben ik er voor haar", zegt de 38-jarige Japans-Amerikaanse. Shimizu zegt daarbij niet al te veel vertrouwen te hebben in de relatie van haar oude geliefde met Brad Pitt. "Hij verschilt te veel van haar. Brad wil kinderen en een perfect huwelijk, Angie is daar helemaal niet geschikt voor. Zij is een stoere chick en zal altijd doen wat zij wil doen."

Shimizu en Jolie speelden samen in de film Foxfire. "Vanaf het eerste moment dat ik haar zag, was ik stapelverliefd op haar", beweerde Jolie ooit over het Calvin Klein-model. "Angie en ik zullen nooit uit elkaar gaan. Daarvoor delen wij te veel samen", zegt Shimizu, die zelf eerder dit jaar met het voormalige Beckhamliefje Rebecca Loos in het huwelijk trad.

Ik weet hoe Jenny Shimizu eruit ziet en zal hier ook geen reclame voor maken via een link. Geloof me, het is een zware teleurstelling. Dus, onder het mom om de natte droom levend te houden, ga je ook best niet opzoek naar haar foto. Ga liever naar King Kong gaan zien.

X foto’s
Veronica
mijn kerstcadeau is Kate en veel Kate
Madison Marie
Jeanette Marie
Jody Paige
Sofiaz
Rachel Elizabeth
cute babe
Mercedes
Jacuzzi babes
Keity
Amy
Natalia Cruze
Lia

X films
Colin Farrell
webcam babe
Alaura Eden
de moeder borst

02:45 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.