15.12.2005

Game Over

In Zuid-Korea is een 38-jarige gamer in het harnas gestorven na een bizar lang videospelletje. In een internetcafé viel de man na tien dagen achter elkaar non-stop gamen dood neer. Het is niet de eerste keer in Zuid-Korea dat een “die hard gamer” zich letterlijk de dood in gamet.

Eerder stierf een Zuid-Koreaan al na vijftig uur gamen.Ook in diverse andere Aziatische landen komen dergelijke taferelen voor. Onlangs nam de Chinese regering al maatregelen om mensen met een gameverslaving te helpen om hier vanaf te komen.

Van Game Over gesproken. Maar aan de andere kant kan je wel geen betere dood vinden voor een echte doorwinterde gamer. Ik vraag mij nu wel af welk spel hij aan het spelen was. Ik denk het on-line game ‘World of Warcraft’. Voor de mensen die dit spel nog niet kennen, dit is qua verslaving erger dan een cocaïne of sigaretten. Wel jammer dat het zoveel kost en dat je maandelijks moet betalen als je on-line wil zijn. Maar het loont echt de moeite om het even te spelen. Uiteraard geen 10 dagen na elkaar, ...maar misschien nog net 9 dagen.

X foto’s
Lisa Guerrero
een stel knappe babes
Hannah
Monica Leigh
Tiffany Toth
Chantelle jeans
Bridget Banks
Victoria
Vicky Vance
Veronica Vanoza
Cassandra
Jesse Capelli
jartelle babe Eva
stocking babe

X films
Keeley Hazell
hot cowgirl

00:50 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

strelingen voor het oog Kwam eens kijken en vind het aangenaam en creatief
groetjes
giliok

Gepost door: giliok | 15.12.2005

bedankt voor het complimentje giliok !
;)

Gepost door: dennis | 16.12.2005

De commentaren zijn gesloten.