17.12.2005

Sugababes uit elkaar

Mooie liedjes duren nooit lang, en hier is nog maar eens een voorbeeld. De Sugababes (Heidi Range, Mutya Buena en Keisha Buchanan) staan op het punt uit elkaar te gaan, nu het schijnt dat zangeres Mutya Buena van plan is de band te verlaten. De jonge moeder was al bij enkele publieke optredens afwezig. Volgens haar woordvoerder werd ze gehinderd door ziekte, maar een bron bij de Britse krant The Sun beweert anders.

"De Sugababes hebben alledrie een maand vrij gekregen om kerst te vieren. Mutya was dinsdag verkouden en kon daarom niet optreden", verklaart de woordvoerder. De bron van The Sun meent het tegendeel: "Mutya heeft de meisjes verteld dat ze de band gaat verlaten. Ze heeft het zwaar gehad sinds de geboorte van haar dochtertje Tai eerder dit jaar." Of de Sugababes het op hun eentjes overleven is nog maar de vraag.

Ja, een zwaar drama waar ik nog minutenlang een trauma zal aan overhouden. Mutya was nu wel de minst knappe van de drie, maar toch, het doet pijn. Snif. No more suga for this baby.

X foto’s
Lucie Theodorova
Brandy
Hegre aan het zonnen
sexy Tammy
jartelle babe Loriann
slutty Macy
Lauren
Tereza
AJ & the Costello twins
Veronica Zemanova
Athena
schoolgirl Nancy

X films
een pro paal danseres
voor de liefhebbers
Nikki Benz
webcam babe

01:06 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

jammer ik vind dit echt wel fijne muziek.

Gepost door: saskia | 17.12.2005

... ik vond de clipjes wel leuk. De muziek kon erdoor. Ik vond dat blondje en die donkere wel twee knappe meiskes. Ik ga deze zeker missen.
:')

Gepost door: dennis | 17.12.2005

De commentaren zijn gesloten.