18.12.2005

Paris Hilton slechtst geklede vrouw van 2005

Paris Hilton heeft er weer een 'eretitel' bij. Afgelopen dinsdag werd ze nog gekroond tot slechtste hondeneigenaresse 2005. Vandaag werd ze uitgeroepen tot 'slechtst geklede vrouw 2005'.

Deze titel is haar toebedeeld door PETA, een dierenrechtenorganisatie. Paris Hilton dankt haar nummer 1 plaats aan haar voorliefde voor bont. Een woordvoerster van PETA verklaarde op cynische toon: "Nu weten we dus wat er gebeurt met de verzameling huisdieren van Paris Hilton."

Op de tweede plaats van lijst prijkt de naam van Kimberly Stewart, een vriendin van Paris. Ook zij is een fervent bontdraagster. De organisatie noemt de dochter van zanger Rod Stewart een verwend nest. "Wat heeft Kimberly gemeen met de kadavers van de dieren die gedood zijn voor haar bontjas? Ze zijn allebei bedorven."

Let wel, als het écht om de dierenrechten zou gaan dan zouden we ook het leer moeten afschaffen. Maar dat is uiteraard iets moeilijker om te verdedigen. Daarbij komt nog dat Paris Hilton uiteraard een gemakkelijk doelwit is. Ze is dom, rijk, vrijwel nutteloos en wordt aanzien door een grote meerderheid van de vrouwen als een slet. Maar als we het dierenleed kunnen verminderen door dergelijke dure luxe-producten te verbieden, ben ik eigenlijk wel voorstander.

X foto’s
Aria Giovanni & Victoria Zdrok
Lauren Mai
bootylicious
Christine Vinson
Amy Ried
Lia
Dakota Rae
Tera Patrick
Crystal Haze
jartelle babe
Celeste
Zoë en Zia
Ashley
Kelly Kline
Brandi Morgan

X films
een partijtje bowling ?
De Michael Jackson morph
webcam babe
Cameron Diaz haat prikjes
stoeipoes Kate

02:14 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.