20.12.2005

Domme Roswell aliens

Vorige week donderdag is in de VS de Amerikaanse legerofficier overleden die in 1947 het persbericht over de landing van een UFO in Roswell opstelde, het zogenaamde Roswell incident. Walter Haut werd 83 jaar.

Haut was in 1947 woordvoerder op luchtmachtbasis Roswell in New Mexico. In opdracht van de bevelhebber van de basis, William Blanchard, schreef hij op 8 juli diens verklaring op van een vliegende schotel die in de buurt van Roswell was geland. Toen een lokale krant op basis van het persbericht schreef dat de Amerikaanse Luchtmacht een vliegende schotel had buitgemaakt kwam het leger met een verklaring dat het geen buitenaardsvoertuig betrof, maar een neergestorte weerballon.

Wel of geen weerballon deed er toen echter niet meer toe, de mythe rond Roswell was geboren. UFO-logen zeiden dat het teruggetrokken persbericht een doofpot was om te versluieren dat het leger buitenaardse wezens uit de vliegende schotel had gehaald.

Haut zelf heeft altijd volgehouden dat hem nooit de exacte plek is verteld waar de vliegende schotel zou zijn geland. Hij zei er ook nooit een gezien te hebben. Wel geloofde hij in het bestaan van buitenaardsleven dat de aarde bezoekt. Hij is ook één van de stichters van het Internationaal UFO Museum (IUFO).

Ik vind dat gehele Roswell gedoe maar zever. Je gaat mij niet vertellen dat aliens miljoenen lichtjaren hebben gereisd, om dan domweg te crashen in Roswell – waar nota bene geen kat woont. Hoe pathetisch is dat !?

X foto’s
Mandy
Angela Taylor
sexy blog
Dennis: “I’m in love with Kate !”
Phoenix
droombabe Jocelyn Houston
knappe Aziatische babe
Wendy
Hi sexy poolgirl
Shannon Elizabeth
Amanda Lexx
babe in afschuwelijke lingerie
Ginger Jolie
blonde leather babe

X films
Lisa Daniels

23:53 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

Hun versie driemaal aangepast Er was een verschrikkelijk onweer destijds tijdens de crash van die Ufo.En wie zegt dat hij niet is neergehaald door een raket of afweergeschut.In ieder geval het Amerikaanse leger heeft drie keer hun versie van het verhaal aangepast .En het is niet omdat je enkele triljarden kilometers ergens vandaan woont dat je immuun bent om niet ergens te kunnen neerstorten.Als hier op aarde ze het zelf al moeilijk om zelfs al weg te geraken van aarde zie de onplofte shuttle.

Gepost door: fred | 21.12.2005

ik peins voor zover ik weet zijn er nog geen concrete bewijzen van buitenaardse wezen. Ik zie trouwens nog niet in waarom een overheid uberhaupt de kwestie zou willen verbergen. Daarentegen, als ze bezig zijn met het ontwerp van een nieuw oorlogstuig, daar zouden ze wel eens 3 keer hun statement kunnen voor veranderen.

Gepost door: dorian | 21.12.2005

De commentaren zijn gesloten.