21.12.2005

Magazine Deng brengt de Ergste Belg

Nadat Vlaanderen enkele weken geleden Pater Damiaan als Grootste Belg aller tijden uitriepen, heeft nu ook het Waalse deel van het land zijn stem laten horen. De Franstalige Belgen kozen dinsdagavond voor de chansonnier Jacques Brel, voor koning Boudewijn en pater Damiaan die als tweede en derde eindigden.

Bij de Vlamingen was de Brusselse Brel, die overigens Vlaamse voorouders heeft, slechts als zevende geëindigd. Een Waalse en een Vlaamse televisieomroep hadden aanvankelijk een poging gewaagd om de verkiezing van de Grootste Belg gezamenlijk te organiseren, maar dit idee werd al snel losgelaten.

De beide volksdelen konden het al niet eens worden over de kandidatenlijsten. Uiteindelijk bleek enkel pater Damiaan in beide lijsten hoog te scoren.

Grappig is dat in het kielzog van de beide Grootste Belg-verkiezingen liet het tijdschrift Deng de Ergste Belg kiezen. Deze eretitel werd met 'overweldigende meerderheid' binnengesleept door Vlaams Belang-voorman Filip Dewinter.

X foto’s
bruingebakken Nicole
hardrock babe Jana Cat
een triootje met Aria Giovanni, Natalia Cruz en Jelena Jensen
Vanessa
Briana Banks
Amazone babe
Jessie Capelli
jartelle babe
jartelle babe Alexa
jartelle babe Nikita Parks
Cassia

X films
webcam babe in wording…
…en hoe het zou moeten worden
big ass clip
glamour babe
kunstenares Patricia Sanatana
SM babe Nikita Laska

15:43 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

de ergste belg zààààààààààààlig
die commentaren die erop staan zijn schitterend.

quote prins Filip
"Prins Opgerold Tapijt
Filip is het prijshaantje van De Met Hoerensjans Gezegende Spermaclub van Laken of, zoals Rudy Vandendaele ze ooit treffend omschreef: “Het operettegezelschap zonder repertoire.” Maar het Lot slaat en zalft. Filip heeft dan wel blauw bloed maar werd gezegend met het charisma van een opgerold tapijt dat zes maanden in een vochtige kelder in een hoek heeft gelegen. Zelden werden totale wereldvreemdheid, stunteligheid en latente homoseksualiteit zo treffend in één menselijke vorm gegoten."

Gepost door: dorian | 21.12.2005

schoon hoe speel je het toch voor elkaar om altijd van die knappe foto's te vinden?
Goe bezig !

Gepost door: frekke | 22.12.2005

De commentaren zijn gesloten.