23.12.2005

Nichtje van Osama Bin Laden open en bloot

In het glossymagazine American GQ staan pikante foto's van de nicht van terroristenleider Osama Bin Laden, dat stond te lezen in het magazine Men Style. De 26-jarige Wafah Dufour (pics) poseert slechts gehuld in struisvogelveren op een bed en in een bubbelbad. Ze is de dochter van Bin Ladens halfbroer Yeslam en verdient haar brood als fotomodel. De vader van Osama en Yeslam heeft in totaal vijftig kinderen bij verschillende vrouwen verwekt.

Omdat Dufour op geen enkele manier in verband gebracht wil worden met haar oom, heeft ze de meisjesnaam van haar moeder aangenomen. "Iedereen brengt mij in verband met die man (Osama), maar ik heb niets met hem te maken." Verder beweert ze haar banden met haar overige vierhonderd familieleden van vaders kant in Saudi-Arabië te hebben verbroken. Vierhonderd familieleden?! Explosieve familie, die Bin Ladens.

De aanslagen in New York vond ze verschrikkelijk. "Toen ik dat hoorde, werd ik helemaal gek en moest ik hysterisch huilen. Het was alsof iemand mijn stad bombardeerde en ik wilde naar huis. Ik ben geboren in de VS en ik wil dat de mensen weten dat ik een Amerikaanse ben. Voor mij is New York mijn thuis."

Nadat Dufour in de Verenigde Staten geboren werd, leefde ze tien jaar in Saudi-Arabië. Tegenwoordig woont ze in New York, maar ten tijde van de aanslagen verbleef ze in Genève. Ze mocht eigenlijk ook bij mij intrekken maar m’n vriendin stelde haar veto. Jammer, ik had met plezier een home-video filmpje opgestuurd naar onzen Bin Laden, 9 ½ Arabian Weeks.

X foto’s
Angela Taylor
Jazmine Lyn
Jenya
Kate, I feel a dizzy
groene oogjes
Kim Chambers
Christine Smith
Amber Easton
jartelle babe 1
Jena Kay Ricci
Jelena in boots
op de zonnebank
Anita’s knappe borsten

X films
Denise
remember Pamela “Barb Wire” Anderson
nice, very nice

23:22 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.