24.12.2005

Greenpeace in de aanval met ruberbootjes

Een vloot met Japanse walvisvaarders is op de Stille Oceaan bij Antarctica op de vlucht geslagen voor actievoerders van Greenpeace. Dat zegt een woordvoerder van de milieuorganisatie. Greenpeace verstoorde gisteren met rubberbootjes de walvisvangst van de Japanners. Ze gingen tussen de harpoeniers en de walvissen doorvaren. Daarna zouden de Japanners zijn gestopt met de jacht en op de vlucht zijn geslagen.

Greenpeace bevindt zich met twee schepen in het gebied en stuitte eerder deze week op de walvisvaarders. "De vloot vaart in formatie op hoge snelheid noordwaarts. Er vindt geen walvisvaart meer plaats. Kennelijk zijn ze op de vlucht en proberen ze ons af te schudden", zei de Greenpeace-woordvoerder via de satelliettelefoon.

Ja, je moet het toegeven, die mannen hebben lef om met hun rubberbootjes die Jappen te lijf te gaan. Noorwegen en Japan zijn trouwens de enige twee landen in de wereld die alle regels aan hun laars lappen. Een goede harpoen in hun kont ja. Ze zouden meteen voelen waar het allemaal om draait.

X foto’s
Sunny Leone
Amy Sue Cooper
barmeid Linde
sexy Crissy Moran
Monica
Buffy Tyler
Diana Pallotta
ik moet dringend naar de garage
Natasha reminds me of somebody
Cherokee

X films
webcam chick Jaden
Mindy Vega
my sweet Kate smokin’
Adriana Lima
Hooters
Juliana
clever editing !

00:33 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.