25.12.2005

Christina Aguilera geen "ondeugend" meisje meer

Wat is er gebeurd met Christina Aguilera? Wel, ze wil zich meer gaan gedragen als een charmante, getrouwde vrouw. Aguilera trad vorige maand in het huwelijk met producer Jordan Bratman. "De Christina-look die ik had voordat ik Jordan leerde kennen, behoort vanaf nu voorgoed tot mijn verleden."

De zangeres, onder meer bekend als de 'ondeugende' jongedame van de wereldwijde hit 'Dirrty', zegt af te willen van haar "ordinaire" imago. In de videoclip van de betreffende single was het ondergoed van Aguilera bijvoorbeeld meer dan goed te zien. "Ik heb besloten om mijzelf een klassieker imago aan te meten, dat meer past bij een getrouwde vrouw. Dus in de toekomst zal ik stijlvoller door het leven gaan", aldus Aguilera.

Als je die man (kijk ook hier) van haar even goed bekijkt is het duidelijk dat Christina de pedalen heeft verloren. Echt zonde, want ik vond dat ze wel goed geschapen was en die dirrty look ging haar goed af. Och, ze komt wel terug op haar woorden. Maar eerst moest ze die loser dumpen, en snel!

X foto’s
Mandy
Mindy Vega
Chris & Michele
Mya Diamond
Avy
sexy Bambi
Ginger Jolie
Chelsea
Sylvia Saint
Tiffany
Ashton en haar vriendinnetje
Wat mannen moeten weten
schoolgirl

X films
Becca Hash, Wanda Curtis, Jennifer Lee & Monica Sweet
videoclip Ewa Sonnet
jartelle-babe Coralia
Kelly strip
Aimee Sweet

15:10 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.