26.12.2005

Het Antwerps Stadsbestuur op zijn best

Dat lijkt een typische Belgenmop te zijn. De gemeente Antwerpen is een onderzoek gestart naar het doorbetalen van het salaris van een ontslagen technicus. De man werd vijf jaar geleden ontslagen en kreeg al die tijd zijn salaris gewoon doorbetaald.

De man werkte eerst voor een aantal instellingen van de gemeente Antwerpen en werd daarna overgeplaatst naar een volkstheatergezelschap . De man kreeg in zijn nieuwe functie echter ruzie met zijn chef en nam ontslag. De ontslagbrief is waarschijnlijk nooit opgestuurd, en daardoor kreeg de man al die tijd salaris. Het totale bedrag wat onterecht is ontvangen ligt rond de 250.000 euro. Dat is trouwens een brutoloon van 4’160 euro/maand. Die zijn serieus betaald die techniekers.

De man in kwestie heeft nooit melding gemaakt van het doorbetalen. De gemeente start nu een procedure om het geld terug te vorderen en misschien eens nagaan wie ze zo nog allemaal uitbetalen. En, als bij wonder, komt dit weer uit Antwerpen. Wat steken ze daar eigenlijk uit in dat stadsbestuur? Zijn die allemaal straalbezopen of zo?

X foto’s
Mason Marconi
nurse Kate
Allisa
Anke
Tammy
Cameron
Victoria
Puma Swede
Nella

X films
Nina Mercedes
Veronica Vanoza
Mandy
Ann Poll
Marie Luv exotic dance
fotoshoot

18:57 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

lots of nice pics. Keep it up !

Gepost door: Marcus² | 27.12.2005

De commentaren zijn gesloten.