28.12.2005

Niet al te snuggere Duitser

In Het Laatste Nieuws stond te lezen dat een Duitse man van 20, die een heleboel kinderporno op zijn computer had staan, zichzelf heeft aangegeven dankzij een virusmail. Dankzij het virus had de man een nepmail in zijn mailbox gekregen waarin stond dat de politie een onderzoek tegen hem aan het voeren was.

De man trapte er zonder over na te denken blindelings in en stapte zelf naar de politie toe om zich aan te geven. De agenten geloofden niet wat er gaande was toen de twintiger zichzelf kwam aangeven. Het virus dat de man de nek omdeed is het Sober-virus en verstuurt mails met als onderwerp 'er is een onderzoek op komst'. Meteen werd hij dan ook een celebrity in zijn straat.

Zo zie je maar dat niet alle virussen kwaadaardig zijn. Sommigen bewijzen de samenleving een dienst. Althans bij mensen die niet zo snugger zijn. Er stond echter niet bij wat de straf zal worden van de jongeman. Misschien zijn pc herformatteren en opnieuw Windows XP met alle stuurprogramma’s installeren. Een vreselijke straf als je het mij vraagt.

X foto’s
jartelle babe Sunny Leone
Anetta
Tanya
Tamara Whitmer, Playmate Miss Augustus 2005
Carolee Bass
Stefaney Lewis
leather skirt Marie
knappe dame
nog een knappe dame
sweet Irena
sexy blondine
Natalia Cruze
schatje op de sofa
techno babe
Marketa Belonoha

X films
Xmas babes
Nikki
webcam babe in actie
naked joke
shake it

20:38 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.