28.12.2005

Teveel mannen in China

Dat we het hier met onze ‘parlementaire democratie’ nog zo slecht niet hebben bewijzen de honderden berichtjes van censuur en inbreuken tegen de mensenrechten. Maar soms in een radicale aanpak nodig. Recent is nog gebleken dat het in China voortaan verboden is om, alleen om te bepalen wat voor geslacht een baby heeft, een echo te laten maken. Toekomstige ouders die dit toch doen zijn strafbaar en artsen die meewerken aan een echo zonder dat er een medische noodzaak is, kunnen tot drie jaar cel krijgen.

In China mogen stellen nog altijd maar één kind krijgen en met name op het platteland is er een grote voorkeur voor een jongen. Echtparen die ontdekken dat er een meisje op komst is, gaan vaak over tot abortus, waardoor in China een enorm mannenoverschot aan het ontstaan is.

Er is uitgerekend dat er over ongeveer vijftien jaar zo'n veertig miljoen Chinese mannen gedwongen vrijgezel moeten blijven omdat er niet genoeg vrouwen meer zijn…Maar dan gaan ze ook van de veronderstelling uit dat al die vrouwen slechts bij 1 man blijven. En als 1 vrouw op 10 al eens vreemd zou gaan is gans het vrijgezellen probleem opgelost. Tenminste als er niet veel vrouwen zelfmoord willen plegen plegen of niet veel lesbische vrouwen bijkomen. Ik begin toch een beetje compassie te krijgen voor die mannelijke Chinezen. En eigenlijk ook een beetje voor die arme Chinese vrouwtjes die binnenkort al die geile stakkers zullen moeten wegslaan als vliegen.

X foto’s
Tara Reid
Crystal Klein
Ashley
Cindy
Jenaveve Jolie
Mindy Vega 1 & 2
Lucie in red
Carley Parker
Alyssa Lovelace
sexy Mandi
Sandra Shine
Jessica Alba

X films
sexy fotoshoot
webcam babe
Zafira
2005 in foto’s

03:24 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.