29.12.2005

Onder het motto: nodig ook eens een eenzame uit

Wie de 37-jarige Brit Mark McGowan ziet kruipen, zal denken dat hij wanhopig is. McGowan is begonnen aan een 88 kilometer lange kruiptocht van Soutwark, iets ten zuiden van Londen, naar Canterbury, althans volgens BBC. Op zijn rug staat een bord met de tekst: 'Kan jij van mij houden?' en hij sleept achttien doosjes bonbons met zich mee. McGowan wil met deze actie de aandacht vestigen op de eenzaamheid die veel mensen tijdens de feestdagen voelen. Over dertig dagen hoopt hij aan te komen in Canterbury. Of het de aandacht zal trekken is nog maar de vraag.

"Jaren geleden heb ik eens op mijn eentje kerst gevierd", vertelt de Brit tijdens een pauze. "Ik had geen vriendin en wilde niet bij mijn familie zijn. Uiteindelijk bestond mijn feestdiner uit twee viskroketten. Sommige mensen brengen elke kerst door in wanhoop en eenzaamheid. Hopelijk kan ik wat mensen ertoe aanzetten anderen uit te nodigen."

Het is niet de eerste bizarre actie van de Brit. Zo haalde McGowan in 2003 al het nieuws toen hij een pinda elf kilometer met zijn neus had voortgeduwd. In 2004 at hij een vos op en afgelopen jaar kwam de Brit in beeld, nadat hij 47 auto’s had bekrast bij wijze van kunst. Ook wilde hij 15 miljoen liter water door de gootsteen spoelen om te laten zien dat de wereld slecht omgaat met drinkwater. Rare jongens die Britten.

X foto’s
Sasha
Anita
Caroline Casta
Jurgita
Alison Angel als schoolmeisje
Nancyiz
Crystal Klein
Nikki Nova
Shannon Stevens
Nicole Narain
Cassia Riley
sexy blondine
playmate 1 & playmate 2
Beyonce on stage
Caprice Bourret aan het strand

X films
webcam dance
rock girl webcam
girls gone wild
webcam babe Cameron

02:47 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

McGowan lijkt mij ook weinig uit te halen die stunt. Maar zo komt hij ook wel in de aandacht.

Gepost door: marijn | 29.12.2005

ach ja zolang hij geen kras zet in mijn voituur kan ik er mee leven.
:D

Gepost door: dennis | 29.12.2005

De commentaren zijn gesloten.