30.12.2005

Vlaming hebben minder seksuele partners dan Hollander

Het is officieel bekend. Een Nederlander tussen de 30 en 65 jaar heeft gemiddeld met zes tot acht verschillende personen seks gehad. De gemiddelde Vlaming komt drie tot vier keer lager uit: één tot twee personen. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vrije Universiteit van Brussel (VUB) en Sensoa, de Vlaamse organisatie voor preventie van seksuele aandoeningen.

Onze hoger geschoolde zuiderburen hebben tijdens hun studietijd wél vaker seksuele ervaringen met meerdere partners. Ook Vlaamse jongeren hebben een iets lossere seksuele moraal. Zo hebben Vlaamse jongens tussen de 13 en 20 jaar gemiddeld met drie of vier personen het bed gedeeld. Vlaamse meisjes in dezelfde leeftijdscategorie geven echter aan één of twee verschillende bedpartners te hebben gehad.

Nu moet meteen gezegd worden dat het Vlaamse meisje iets preutser is dan de Hollandse exemplaren. Dus bij deze roep ik alle Vlaamse knappe meiden op om iets meet jartelle-babe te zijn en iets minder de Skynet-dagboek-trut. Ja, ik weet het, het is schokkend, maar de waarheid moet ooit eens aan het licht komen.

X foto’s
Dorina
wat beter dan een koud bad …met een hot babe als deez
Katie
Mindy Vega 1 & 2
Brooke Bailey
supermodel
Peaches wet

X films
Xmas playmates
stocking tease
OK baby
Jamie Lynn Goodies
Milli & Monica
webcam babe
babe in de tuin
Alexis met de grote …
Ali G in the countryside

03:21 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.