02.01.2006

Britney Spears wil nog een kind

Er zijn veel dingen die ik de mensheid zou willen toewensen voor 2006: vrede aan iedereen, een goede gezondheid, minder of geen rampen, Veronique De Cock die in jartelles de uitzendingen op vt4 inleidt. Maar als er één ding is wat ik ons wil besparen is wel een tweede Spears/Federline kindje. Maar ja, God heeft een wel heel bijzonder gevoel voor humor, want wat blijkt: mama Britney zou haar zoontje Sean Preston zo snel mogelijk van een maatje willen voorzien en wel zo snel mogelijk, althans volgens In Touch Weekly.

Ze hadden aan Britney verteld om ten minste 3 maanden te wachten na de geboorte van haar eerste kindje, om nadien een tweede te verwekken. Nu dat deze periode achter de rug is wil Britney er meteen aan beginnen. Ze hoopt op twee zaken; dat het deze keer een meisje wordt en dat de relatie met landloper Kevin Federline een stuk beter zal worden.

Ah ja, niets is beter dan een kind op de wereld te brengen om een relatie nieuw leven in te blazen. Een andere manier wat ook helpt is trouw te blijven aan je partner. Iets waar Kevin het nogal moeilijk mee heeft. En nog een andere manier is Kevin zijn ballen af te snijden en deze te verkopen op eBay en de opbrengst gebruiken als alimentatie voor die onwettige Federline kroost. Hij zal wel een probleem hebben om kindjes te maken, maar zal nadien niet meer zo snel vreemd gaan.

X foto’s
Ann Angel
de knappe blondine Lisa Belle
sexy stocking babe
Kyla Cole
Jayden
Claudia Costa
sexy cheerleader
Tanya Danielle
Stacy
Justine Sands
very sexy babe collection
cowgirl
Jazmine Lyn
silver babe
Stani
Fabiola, de babe …niet de queen
Aria Giovanni
Amy Weber

X films
strippoker
Jennifer Connelly
Janne
Penny Flame
jartelle babe
webcam babe
Aria Giovanni

20:34 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

Oh baby, baby I wanna have just one more !

: )))

Gepost door: martin | 03.01.2006

raar ze heeft waarschijn al genoeg geld bijeen kunnen sparen, ze kan het zich verloorloven om nog een jaartje op non-actief te staan en opdraaien voor Federline. Ik vind het zelf een goede zaak. Ik kan haar muziek toch niet aanhoren.

Gepost door: Jimmy | 03.01.2006

De commentaren zijn gesloten.