04.01.2006

De Clara Morgane kalender 2007 !

De Duitse binnenhuisarchitect Matthias Blume is volgens Het Algemeen Dagblad, heeft de papiertjes die zijn gebruikt bij de loting van het WK voetbal, te koop aangeboden op internet. Hij vond ze na afloop van de televisie-uitzending in een prullenbak in Leipzig.

Blume is via internet een geregistreerde veiling begonnen. Op het papiertje met de naam Duitsland is al ruim 11.000 euro geboden. Gewoon te gek! Ook Engeland schijnt erg in trek te zijn. De FIFA is niet blij met de actie en eist dat Blume de veiling stopzet. Hij zou misbruik maken van de rechten van de FIFA. De binnenhuisarchitect is dat niet van plan, maar heeft voor de zekerheid een advocaat in de arm genomen. Dat zal nodig zijn wat de FIFA gaat in ieder geval een rechtzaak aanspannen.

Ik stap echter niet meteen wat het probleem is voor FIFA. Ze hebben de strookjes weggesmeten en de verkoop van die strookjes werpt allerminst een blaam op de organisatie. Maar het brengt geld op, en daar hadden de organisatoren niet op gerekend. Nu ze geld hebben geroken willen ze nu ook waarschijnlijk een deel van de koek. De losers! Maar toch, 11’000 euro voor een onnozel strookje dat is waanzinnig! Ging het nu over een gesigneerd exemplaar van de Clara Morgane kalender 2007, dan zou ik dit nog kunnen begrijpen.

X foto’s
Clara Morgane 1 2 & 3
Clara Morgane wallpaper 1, 2 & 3
Lanni Barbie
Kerri
sexy blondine
knappe babe in de keuken
bootylicious Dona
Ketrin
Victoria
Robin
Yvette
next door Nikki
Ulya
Chelci
Scarlett Johansson op de achterbank
Pamela Anderson
Shannon Lea
Jaime Hammer
Rachel Aziani

X films
4 minuten Clara Morgane !!! + extraatje
4 minuten Kate !!
Dani Woodward
two naked babes dancing
virtual strippers

De commentaren zijn gesloten.