05.01.2006

Iran wil een kernwapen maken

Alarmerend nieuws. De Westerse veiligheidsdiensten constateren in een rapport dat de Iraanse regering op slinkse manieren de benodigdheden voor het bouwen van een kernbom bij elkaar probeert te krijgen. Daarnaast proberen wetenschappers in Teheran onderdelen te kopen voor een raket die Europa kan bereiken. Ja, eigenlijk willen ze mikken op de VS, maar een dergelijke raket vraagt meer stuwkracht, dus nemen ze dan maar het eerste beste naar-Westers-kapitalistisch-ruikende slachtoffer nemen. De Britse krant The Guardian heeft inzage in het rapport gehad.

Het betreffende rapport is geschreven aan de hand van informatie van de Britse, Franse, Duitse en Belgische veiligheidsdiensten. Het rapport dient tevens als een waarschuwing aan westerse regeringen en grote bedrijven om extra alert te zijn op de export van specifieke producten naar zogenaamde "schurkenstaten".

Naast Iran zouden ook Syrië en Pakistan de benodigde chemicaliën en technologie hebben geïmporteerd die nodig is om kernwapenprogramma's te ontwikkelen en uranium te verrijken en NIET om de nieuwe Smart te bouwen. De Iraanse regering zou van plan zijn om aanstaande maandag het onderzoeksprogramma voor het verrijken van uranium te hervatten. Dit meldde een westerse diplomaat gisteren bij het Internationaal Atoomenergie Agentschap.

Je kan nu wel zeggen. ‘So what, de Amerikanen en de Russen hebben ook kernwapens’. Inderdaad, maar dat impliceert niet dat elk land – met name fundamentalistische broeihaarden wiens staatsmannen openlijk propageren om Israël van de kaart te vegen – dergelijke moordwapens moeten aanmaken. Ik vind trouwens dat ze overal die ondingen moeten ontmantelen.

X foto’s
jartelle babe Naomi Red
De Katie Price Kalender 2006
Ami’s Angel
Rita G
Tila in boots
Peach is geen schoolmeisje meer
Dana in zwarte lingerie
ik he been zwakte voor cheerleaders
Blue Velvet
Selena Spice
Hilary
Raven Riley
Vanessa Branch

X films
sexy babes uit het Midden Oosten
camera in het pashokje
Dani Brigantina 1 & 2
5 minuten genieten van deze blondine
Januari, tijd voor een Summer Babe
blondine in de badkamer
Amber stript

15:45 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.