07.01.2006

Studio 69: Skynet Pimps stemmen op Miss Belgian Look 2006

De onstuimige Skynet Pimps buigen zich deze keer met heel veel enthousiasme over de Miss Belgian Look meisjes, in louche kringen ook wel de MBL-babes genoemd. Nog nooit van gehoord? Ik ook niet, maar toen ik even de officiële site had bezocht wist ik meteen dat deze kandidaten zeker niet moesten onderdoen voor de Miss Belgian Beauty kandidaten of zelfs de beruchte SMS-babes. Dit was dus een uitstekend onderwerp voor Studio 69, het super sexy blog-magazine die wordt samengesteld door Fredo, Pablo en mezelf.

Elk van ons zal zijn top 3 bekend maken. Onder elke foto zal de bezoeker de mogelijkheid hebben om te stemmen op één van de drie kandidaten van de host. Opgelet, slechts één enkele stem is dus geldig! denk dus goed na alvorens te klikken. Vind je uw smaak niet tussen mijn Top 3 pre-selectie, neem dan een bezoekje op de blog van de andere Skynet-Pimps Fredo en Pablo. Moge de beste winnen…en mag dat voor mij Joyce Kokkinakis worden!

VOTE FOR MISS BELGIAN LOOK 2006

1. Joyce KOKKINAKIS

STEM VOOR JOYCE / VOTE FOR JOYCE

2. Liesbeth GELADE

STEM VOOR LIESBETH / VOTE FOR LIESBETH

3. Nele DE GROODT

STEM VOOR NELE/ VOTE FOR NELE

Ik had helaas niet het geluk om de dames in levende lijve te ontmoeten en mijn keuze is dus in dat opzicht iets te eenzijdig op uiterlijke kenmerken gericht. Maar het is dan ook de titel van Miss Belgian LOOK. (foto Joyce: handelsgids.be – foto Liesbeth: Daniel Dedave voor P-Magazine – foto Nele: Danny Decock ) Jullie kunnen ook hier terecht voor de andere kandidaten.

Studio 69 Berichtjes
# 01: Top 3 X-mas Babes

14:54 Gepost door Dennis in Studio 69 | Permalink | Tags: studio 69, nele de groodt, joyce kokkinakis, liesbeth gelade

Commentaren

schoon vrouwvolk Oeps, ik had eigenlijk op Liesbeth willen stemmen, maar duwde per ongeluk op Joyce. Als Joyce en Liesbeth evenveel stemmen komen te hebben dan moet Joyce maar die stem van mij afstaan.

Gepost door: Gregg | 07.01.2006

gelukt..:o) mijn stem is naar Liesbeth gegaan... omdat:
1) omdat ik haar heel knap vind
2) omdat ze een limburgse is
3) omdat ik denk dat ze dochter of kleindochter is van een vroegere dorpsgenoot van mij

Gepost door: Lizy | 07.01.2006

: ) Nele vind ik anders ook geen foure keuze. Mooie glimlach. Doet me trouwens een beetje denken aan Keira Knightley. Vote Nele, dus !

:)))

Gepost door: Quintus | 07.01.2006

lol ik stem ook op Joyce. Gewoon omdat ze een cool achternaampje heeft.
:D

Gepost door: Marcus² | 07.01.2006

de missen danken jullie voor de stem

Gepost door: dennis | 08.01.2006

De commentaren zijn gesloten.