10.01.2006

"Snelrecht" in Spanje na dodelijke aanrijding

In de Spaanse stad Sevilla is zondag een man vermoord nadat hij een zevenjarig meisje had aangereden. De 64-jarige automobilist zette zijn auto na de aanrijding aan de kant om het meisje te helpen, toen hij door familieleden van het meisje om het leven werd gebracht.

Direct na het ongeluk spoedden meerdere familieleden van het meisje zich uit hun caravans. Vervolgens zouden minstens twee van hen in totaal elf schoten met een pistool hebben afgevuurd. De man overleed ter plaatse. Oeps, had niet mogen gebeuren.

Vier familieleden van het meisje zijn inmiddels aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. De hoofdverdachte, de vader van het meisje, is echter nog niet gevonden. De zevenjarige liep door de aanrijding enkele kneuzingen op en is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

Getuigen van de aanrijding hebben gemeld dat het meisje met enkele vrienden de straat oprende en dat de man onmiddellijk op zijn rem trapte. De aanrijding was volgens de getuigen echter niet meer te vermijden. Schokkend ! Al even schokkend als de ontdekking dat Kate een warcraft geek is.

X foto’s
Jordan aan het strand
Kate compil
Peach en haar vriendin
knap blondje
Ann Poll
De nieuwe vt4 babe
Ali Landry in leather
jartelle babe
Devon Davis
Nicole Narain
Natalia Cruze
playmate Kasie
HQ Erica Campbell
Erin Angel
Regina

X films
hot soccer babes
photoshoot
blonde Hollandse trut
blonde Vlaamse babe
sexy kontje
Pamela Anderson onder de douche
sexy stripper
sexy brunette

01:51 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.