12.01.2006

De Colin Farel + Nicole Narrain seksvideo

Een seksvideo van acteur Colin Farell en zijn voormalige vriendin Nicole Narrain is uitgelekt via het internet. Een ongelukje. De website DirtyColin.com, inmiddels overigens al weer offline, zou de video hebben aangeboden voor 14,95 dollar. De video is al langere tijd de inzet van een juridische strijd tussen Farrell en Narain. De laatste wil het materiaal ten gelde maken.

"Dit is een illegale release. Nicole krijgt hier geen cent van. Wij zijn woedend, 14,95 dollar is een belachelijk lage prijs", zegt de advocaat van de voormalige Playmate Narain. Farrell, die de tape liever niet in het openbaar ziet verschijnen, heeft via een woordvoerder inmiddels gedreigd met juridische stappen tegen een ieder die de tape verspreidt.

Ook online distributeur Sal Abbate, met wie Narain de video wil uitbrengen, is bang dat de illegale actie zijn belangen zal schaden. "Wellicht kunnen we wel 50 dollar per kopie verdienen", stelde Abbate. Hij hoopt dat Farrell uiteindelijk toch zal instemmen met de release van de tape. "In plaats van op spoken te jagen, kunnen we beter samenwerken in een joint venture." Overigens zijn inmiddels op verschillende sites captures uit het filmpje verschenen. Maar niet enkel Colin heeft een verborgen leven gehad, ook Ashley Simpson heeft pornografisch materiaal die circuleert wat ze liever verborgen wil houden.

X foto’s
Nicole Narrain
Zdenka
Mya Diamond
Pavlina
Jenaveve Jolie
Masuimi Max
jartelle babe Sandy
Shannon Malone
latijnse schone
lesbians !
Selena Spice
Silvia Saint
Karen Dreams
Tiffany Toth
Cindy

X films
Jamie Lynn
wat taal spreekt die ?
Meriah
Devon Michaels & Kate

16:10 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.