15.01.2006

Iran blijft provoceren

De provocaties blijven elkaar opvolgen in speltempo. Iran heeft vandaag aangekondigd dat het land een conferentie zal houden om de wetenschappelijke bewijzen van de holocaust te bekijken. De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad kwam onlangs in het nieuws doordat hij de uitroeiing van zes miljoen Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog had ontkend, en het was duidelijk geen slip of the tongue.

Ahmadinejad beweerde dat de holocaust een mythe was en dat de staat Israël van de aardbodem geveegd zou moeten worden. Ook kwam Iran in het nieuws door het herstarten van zijn nucleaire programma na een periode van inactiviteit van twee jaar. De vrees is dat Iran bouwt aan een kernbom

"Het is een rare wereld. Alles moet bespreekbaar zijn, maar op de holocaust rust als enige een taboe", vertelt de woordvoerder van het Iraanse ministerie van buitenlandse zaken. "Het ministerie is van plan een conferentie te houden over de wetenschappelijke kanten van de holocaust en om een overzicht te maken van de nadelige gevolgen die eruit voorvloeiden." Ik heb zo al een voorgevoel wat het resultaat zal worden van de conferentie: nog een andere provocatie.

X foto’s
sensuele Mona
Mandy op vakantie
Cameron Toucour
knap blondje
Lucia Tovar
Monique Alexander
stocking babe Natalia Cruze
sexy babe in badkamer
Afrikaanse schone
Mika
Kathie
sexy brunette
sexy brunette
Mercedes Terrell
sexy Petra

X films
Aylar Lie
SM babes Tanya Danielle and Samantha Sterling
Breanne neemt een douche
cute babes
Carmen Electra

23:59 Gepost door Dennis | Permalink

Commentaren

Als je het mij vraagt word ik liever geprovoceerd door één van de lieftallige dames dan door Iran. :-)

Gepost door: yapede | 16.01.2006

:) daar zeg je zoiets.

Gepost door: dennis | 16.01.2006

De commentaren zijn gesloten.