17.01.2006

Nick Lachey zoekt vrouw

Actrice Jassica Alba (de knappe babe uit Sin City) is door Nick Lachey, de ex van popidool Jessica Simpson (de knappe babe uit The Dukes of Hazzard), aangewezen als de ideale vrouw naar wie hij op zoek is. Mits ze niet meer dan tien minnaars heeft gehad! Het jachtseizoen lijkt begonnen voor de vroegere popster.

De pas gescheiden Lachey vertelde in een interview met het blad Elle dat hij het liefst een vriendin wil met een Spaanse achtergrond. "Jessica Alba is zo mooi. Net als Eva Mendez", verklaarde Lachey.

Maar dat is niet de enige eis die Lachey stelt aan zijn nieuwe liefde. Zo verwacht hij ook dat zijn nieuwe vrouw wel zijn liefde voor sport en zijn muzikale carrière respecteert, iets waar Jessica Simpson totaal geen begrip voor kon opbrengen. En zijn droomvrouw mag niet meer dan tien vriendjes hebben gehad. "Maar naarmate je leeftijd vordert, wordt dat aantal steeds minder reëel", aldus Lachey.

Respect voor zijn muzikale carrière, laat me niet lachen. Bedoelt hij hiermee zijn zang-sessies onder de douche? Ik ben blij voor Simpson dat ze niet langer wou investeren in landloperij. En Jessica Alba?? Een dom blondje zoals Paris Hilton, ja!

X foto’s
Ashley
Veronica
Diana Lopez
Ania Zalewski
Ashton
fitness Bonni
Cleo Skokov
jartelle babe Paola Rey
Jana Cova
sexy Misty
het prototype van het domme blondje
Dorina
Rachel Elizabeth
Crissy Moran als verpleegster

X films
sexy schoolmeisje
bootylicious babe
dreamgirl Lonnie
sexy videoclip
de knappe Nancy
Jenaveve Jolie

01:55 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.