18.01.2006

Wacko Jacko aangeklaagt door dierenrechten-organisaties

De 'King of Pop' ligt wederom onder vuur. Ditmaal is het de dierenrechtenorganisatie PETA die met een beschuldigende vinger richting Michael Jackson wijst. Volgens PETA verwaarloost Jackson de dieren op zijn ranch in Neverland.

Jackson is de laatste tijd veel te vinden in Bahrein, waardoor Neverland er verlaten bij ligt. De olifanten, giraffen en krokodillen op de ranch zouden hier de dupe van worden. "Wij hebben gehoord dat de werknemers niet meer betaald worden en de dieren niet meer gevoederd", aldus een woordvoerster van PETA.

De dierenrechtenorganisatie is dan ook van mening dat de beesten ergens naartoe moeten waar ze wel goed verzorgd worden. Volgens mensen rondom Michael Jackson gaat het echter uitstekend met de dieren. PETA heeft het ministerie van Landbouw gevraagd de zaak te onderzoeken.

Ik heb zo de indruk dat de King of Pop zijn ziel heeft verkocht aan de duivel op jonge leeftijd, maar dat die duivel hem nu de rekening aan het presenteren is: pedofilie, dierenverwaarlozing, failliet en geen goeie muziek meer. Arme Wacko Jacko.

X foto’s
twee knappe playmates
jartelle babe Erika
jartelle babe Magalie
jartelle babe Monica Mayhem
jartelle babe Puma
stocking babe Tiffany Diamond
Crissy Moran
Kristy
Natasha Feuer
babe in boots
Natalia Cruze
Sonya Smitts
een grote blondine
Arianna Catori
playmate Teri Harrison
Amy Zebra
Mia Stone Dorothy Black

X films
Adele Stevens & Natasha Vale
Trisha
stocking babe
Cassia Riley
sexy Carmen Electra videoclip
Mirta Stript

01:49 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.