21.01.2006

GSM niet kankerverwekkend

Eindelijk nog eens goed nieuws. Het gebruik van een mobiele telefoon is niet kankerverwekkend. Dat is de conclusie van het Institute of Cancer Research na een onderzoek dat vier jaar duurde. De Britse onderzoekers stellen dat regelmatige en langdurig gebruik van een gsm de kans op een hersentumor niet vergroot.

"We hebben geen risico gevonden met het betrekking tot het gebruik van mobiele telefoons, ongeacht hoe lang iemand al belt en hoe vaak die persoon belt", stelt onderzoekster Patricia McKinney. De andere onderzoeken hebben blijkbaar het onderzoek iets anders aangepakt.

De resultaten van het onderzoek komen overeen met vergelijkbare onderzoeken uit de Verenigde Staten en Europa. In totaal zijn 966 mensen met een hersentumor en 1.716 gezonde vrijwilligers ondervraagd. Toch blijft nu het vermoeden bestaan dat de eerste mobiele telefoons gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.Deze mobieltjes verzonden een krachtiger signaal ten opzichte van het digitale signaal dat gsm's tegenwoordig gebruiken. Fijn om te horen. Nu nog die grote mast die ik in mijn tuin heb staan…

X foto’s
Penthouse babe Valentina Vaughn
Jaime Bergman
Victoria Zdrok
Monika
girls gone wild
Jessica Barton
Sveta Pasha
knap blondje
Lonnie Waters
Loli
Alison Angel
Kari Sweets
knappe Suzanne
Jesse Capelli

X films
Isabel & Ariel
asian babe
Zdenka

01:11 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.