23.01.2006

De Aston Martin van James Bond verkocht voor 1,5 miljoen euro

De Aston Martin DB5 uit 1965 waarin James Bond reed in de films Goldfinger en Thunderball is bij de veiling in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona voor ruim 1,5 miljoen euro verkocht. De verkoopprijs werd eerder nog op meer dan 2 miljoen euro geschat. Helaas werd het voertiog verkocht zonder bondgirls. Enkel een paar sletjes.

De koper van de bijzonder Aston Martin is een Europese verzamelaar. De man krijgt wel wat terug voor zijn geld. De auto is uitgerust met ingebouwde Browning-machinegeweren, messen om banden van achtervolgende auto's te kunnen vernielen, een apparaat om olie op de weg te spuiten en een optrekbaar kogelvrij scherm achterin. Verdere heeft de wagen drie ronddraaiende nummerborden en de Britse registraties 007JB en JB007. Overigens is wel de schietstoel vervangen door een gewone stoel. Voor de veiling werden de snufjes nog gedemonstreerd door de woordvoerder van het veilinghuis.

De auto was door de vorige eigenaar in 1970 gekocht voor ongeveer 7500 euro. Er waren ongeveer 1500 belangstellenden op de veiling bij RM Auctions afgekomen. Ik vraag me af of de koper eigenlijk wel een wapenvergunning heeft, anders zijn de flikken er mee weg.

ps: Moesten ze er niet uit geraken bij Euro-song, is hier misschien de droomkandidate.

X foto’s
Lauren Pope
Sandy
jartelle babe Nikita Kash
jartelle babe Kristel
jartelle babe Nikki Loren
onbekende schone
Joanna Krupa
Nika Parks
Vera/A>
wet t-shirt babes
Celeste
stocking babe

X films
Aida Yespica
Sunny Leone
Avery Adams
webcam hottie

02:24 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.