24.01.2006

Overval met bijl in Molenbeek

De Gazet van Antwerpen meldt dat een man uit Molenbeek gisteren een kruidenierszaak in Sint-Agatha-Berchem heeft overvallen. Hij deed dat niet door te dreigen met een pistool of een mes, maar met een bijl. Kwestie van een beetje variatie te brengen in de manier waarop je steelt. Nu maar hopen dat de aanvaller niet zelf voor de bijl gaat.

De dader stapte de zaak binnen met een boodschappenwagentje waaruit hij de bijl haalde. Hij bedreigde de winkelier die daarna op de vlucht sloeg. De man probeerde de kassa eerst open te breken met de bijl en ging er vervolgens vandoor met het apparaat. Een schroevendraaier had van pas kunnen komen, maar daar had de overvaller zelf niet aan gedacht . Volgende keer beter.

Op straat werd de dader tegengehouden door een buurtbewoner. Hij bleek onder invloed van verdovende middelen te verkeren. Het kon niet missen dat de man duidelijk een beetje doorsloeg. In ieder geval begint Molenbeek de laatste tijd echt wel het wilde westen te worden. Na al die car-jacking's, diefstallen en moorden zijn er nu die uitzinnige overvallen.

X foto’s
Lizaby Voronin
Danni Jennifer Lee
Jelena Jensen
knap blondje
jartelle babe Jaelyn
stocking babe Jacqueline
stoeipoes Zdenka
Monika Vasela
sexy Raven
hot Ginger
stocking babe Katie
jartelle babe Chera Leigh
stocking babe Sandra Shine
stocking blondine

X films
The Depech webcam babes Mode
voor ieder wat wils
sexy Rocio Guirao Diaz

02:51 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.