27.01.2006

304 miljard sms'jes uit China

Als Chinezen geen ondeugende foto’s nemen dan sturen ze sms’jes. In 2005 zijn er 300 keer zo veel sms'jes gestuurd als in 2000. 304,6 miljard tekstberichten werden er via de mobiele telefoon doorheen gehaald. In 2004 ging het nog om 217 miljard sms'jes. Een verklaring is het feit dat steeds meer Chinezen zich een mobieltje kunnen veroorloven. En dan zijn de sms-berichten rondom feestdagen zoals het Chinese nieuwjaar erg populair. De tarief voor die berichtjes ligt vast wel een stuk lager dan hier in België.

De Chinese autoriteiten proberen toezicht te houden op de enorme stroom berichten. Het land telt 2800 surveillancecentra die met special filterprogrammatuur het snel groeiende sms-verkeer van de 383 miljoen gebruikers van mobiele telefoons in de gaten proberen te houden. Sinds november zijn er 107.000 'illegale' sms'jes onderschept. Bijna 10.000 aansluitingen werden daardoor opgeheven.

De overheid zoekt vooral naar personen die de berichtjes gebruiken voor frauduleuze financiële praktijken, voor pornografische doeleinden, voor politiek ondermijnende activiteiten of gebruiken om een missverkiezing te manipuleren.

X foto’s
Hannah
blonde Hurrican
Katherina
Patricia
Jana Cat
sexy blondine in boots
super geile Crissy Moran
Akira in de keuken
ondeugende Peach 1 & 2
blonde jartelle babe
stocking babe
perfecte maten
en van maten perfecte gesproken, hier is Cassandra Lynn

X films
knappe meisjes
om zeeziek van te worden
blonde del
Jana Cova

01:58 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.