28.01.2006

Nederlanders verkiezen Vlaamse scholen

Nederlanders in de grensstreken laten hun kinderen steeds vaker naar een school in België gaan. Dit gold al voor middelbare scholen, maar ook bij basisscholen is een duidelijke trend te signaleren. In sommige gevallen dreigt zelfs leegloop voor scholen aan de Nederlandse kant van de grens.

De belangrijkste overweging voor ouders is de discipline die op Belgische scholen heerst. In België bestaat een grote afstand tussen leraar en leerling en worden docenten zelden met de voornaam of met jij en jou aangesproken. Op sommige scholen is het normaal dat scholieren opstaan als de leraar de klas binnenkomt en is in de hoek staan een veelvoorkomende straf.

Daarnaast bieden de Belgische scholen soms ook financieel voordeel omdat de voor- en naschoolse opvang goedkoper kan zijn. Toch bestaat er een groot verschil tussen Vlaamse, Brusselse en Waalse scholen. Ik denk toch dat het niveau bij de Vlaamse scholen stukken hoger ligt dan die van het Brussels gewest of Wallonië. Dis als hier gesproken wordt van Belgische scholen moeten we dit toch even nuanceren.

X foto’s
Aria Giovanna
Lia bij de carwash
hot Crissy Moran
Ivana
Monica Leigh
stocking babe Puma
Brook Badford
Brandy in silver boots
sexy Mindy
jartelle babe Holly
jartelle babe Rachel Aziani
schattig meisje
stoeipoes Renee
Tavania Kaye
Jelena Jensen

X films
mijn favoriete sexy webcambabe KATE !
Ashley
Doe het zelf met Ally

23:52 Gepost door Dennis | Permalink

De commentaren zijn gesloten.