29.01.2006

China wil niets weten van homofiele cowboys

Brokeback Mountain, een film over twee homoseksuele cowboys die een verboden relatie hebben, wordt wereldwijd geroemd en heeft reeds veel prestigieuze prijzen gewonnen. Dit echter niet in China. De Chinese autoriteiten vinden de Golden Globe-winnende film zo abominabel, dat ze besloten hebben de film uit de bioscopen te verbannen en hem te illegaliseren.

Brokeback Mountain is één van de grote favorieten bij de naderende Oscar-uitreikingen, heeft vier Golden Globes gewonnen en is tien keer genomineerd voor een BAFTA. De film door een Taiwanese regisseur ontvangt hiermee internationale faam, maar wordt voor ruwweg één miljard mensen ongeschikt geacht vanwege het 'ongeschikte' thema

Die Chinese staatsmannen toch? Al even kortzichtig als een doorsnee Afrikaans ontwikkelingsland. Vraag blijft of ze iets hebben tegen de regisseur, tegen homo’s … of tegen cowboys. Het kan frustrerend overkomen zo’n stud. Aziatische schoolmeisjes zijn er anders wild. Toch mist de regering hier een kans om hun probleem van het tekort aan vrouwen meteen oplossen.

X foto’s
Zafira
Cassandra Lynn
cute stocking babe
Sydney Moon
sexy Eve
sexy after X-mas babe
stocking babe Puma Swede

X films
Rita G

03:15 Gepost door Dennis in Jartelle | Permalink | Tags: zafira, cassandra lynn, sydney moon, eve, puma swede, rita g

De commentaren zijn gesloten.