30.01.2006

Geen seks voor premier Silvio Berlusconi

Volgens de Telegraaf zal de Italiaanse premier Silvio Berlusconi zich onthouden van seks tot aan de verkiezingen op 9 april. De populistische leider deed de belofte tijdens een campagne op Sardinië, waar hij een ontmoeting had met televisiepriester Massimiliano Pusceddu. Deze prees de 69-jarige politicus omdat hij de familiewaarden hoog in het vaandel heeft.

De priester beloofde de leider van Forza Italia de stemmen van hemzelf en zijn aanhang, "want als links wint, betekent dat het morele einde van ons land." Hierop zegende hij Berlusconi. Deze bedankte 'Padre Massimiliano'. "Ik zal proberen aan uw verwachtingen te voldoen, en ik beloof u vanaf nu tweeënhalve maand van volledige seksuele onthouding, tot 9 april", vervolgde de politicus. Bij de verkiezingen is de centrumlinkse oud-premier en oud-voorzitter van de Europese Commissie Romano Prodi de belangrijkste tegenstrever van Berlusconi.

Of hij die familiewaarden ook in zijn professioneel leven zal respecteren valt nog af te wachten, want Berlusconi wordt nog steeds hard bekritiseerd door zijn corrupte praktijken. Hij maakt in ieder geval duidelijk waar de politiek in Italië voor staat.

X foto’s
Roxy Carter
Sydney Moon
Lia
Ginger Jolie
Luci at work
Alison Angel
summer babes

X films
Nina Mercedes

De commentaren zijn gesloten.