30.01.2006

Geen seks voor premier Silvio Berlusconi

Volgens de Telegraaf zal de Italiaanse premier Silvio Berlusconi zich onthouden van seks tot aan de verkiezingen op 9 april. De populistische leider deed de belofte tijdens een campagne op Sardinië, waar hij een ontmoeting had met televisiepriester Massimiliano Pusceddu. Deze prees de 69-jarige politicus omdat hij de familiewaarden hoog in het vaandel heeft.

De priester beloofde de leider van Forza Italia de stemmen van hemzelf en zijn aanhang, "want als links wint, betekent dat het morele einde van ons land." Hierop zegende hij Berlusconi. Deze bedankte 'Padre Massimiliano'. "Ik zal proberen aan uw verwachtingen te voldoen, en ik beloof u vanaf nu tweeënhalve maand van volledige seksuele onthouding, tot 9 april", vervolgde de politicus. Bij de verkiezingen is de centrumlinkse oud-premier en oud-voorzitter van de Europese Commissie Romano Prodi de belangrijkste tegenstrever van Berlusconi.

Of hij die familiewaarden ook in zijn professioneel leven zal respecteren valt nog af te wachten, want Berlusconi wordt nog steeds hard bekritiseerd door zijn corrupte praktijken. Hij maakt in ieder geval duidelijk waar de politiek in Italië voor staat.

X foto’s
Roxy Carter
Sydney Moon
Lia
Ginger Jolie
Luci at work
Alison Angel
summer babes

X films
Nina Mercedes

29.01.2006

China wil niets weten van homofiele cowboys

Brokeback Mountain, een film over twee homoseksuele cowboys die een verboden relatie hebben, wordt wereldwijd geroemd en heeft reeds veel prestigieuze prijzen gewonnen. Dit echter niet in China. De Chinese autoriteiten vinden de Golden Globe-winnende film zo abominabel, dat ze besloten hebben de film uit de bioscopen te verbannen en hem te illegaliseren.

Brokeback Mountain is één van de grote favorieten bij de naderende Oscar-uitreikingen, heeft vier Golden Globes gewonnen en is tien keer genomineerd voor een BAFTA. De film door een Taiwanese regisseur ontvangt hiermee internationale faam, maar wordt voor ruwweg één miljard mensen ongeschikt geacht vanwege het 'ongeschikte' thema

Die Chinese staatsmannen toch? Al even kortzichtig als een doorsnee Afrikaans ontwikkelingsland. Vraag blijft of ze iets hebben tegen de regisseur, tegen homo’s … of tegen cowboys. Het kan frustrerend overkomen zo’n stud. Aziatische schoolmeisjes zijn er anders wild. Toch mist de regering hier een kans om hun probleem van het tekort aan vrouwen meteen oplossen.

X foto’s
Zafira
Cassandra Lynn
cute stocking babe
Sydney Moon
sexy Eve
sexy after X-mas babe
stocking babe Puma Swede

X films
Rita G

03:15 Gepost door Dennis in Jartelle | Permalink | Tags: zafira, cassandra lynn, sydney moon, eve, puma swede, rita g

28.01.2006

Nederlanders verkiezen Vlaamse scholen

Nederlanders in de grensstreken laten hun kinderen steeds vaker naar een school in België gaan. Dit gold al voor middelbare scholen, maar ook bij basisscholen is een duidelijke trend te signaleren. In sommige gevallen dreigt zelfs leegloop voor scholen aan de Nederlandse kant van de grens.

De belangrijkste overweging voor ouders is de discipline die op Belgische scholen heerst. In België bestaat een grote afstand tussen leraar en leerling en worden docenten zelden met de voornaam of met jij en jou aangesproken. Op sommige scholen is het normaal dat scholieren opstaan als de leraar de klas binnenkomt en is in de hoek staan een veelvoorkomende straf.

Daarnaast bieden de Belgische scholen soms ook financieel voordeel omdat de voor- en naschoolse opvang goedkoper kan zijn. Toch bestaat er een groot verschil tussen Vlaamse, Brusselse en Waalse scholen. Ik denk toch dat het niveau bij de Vlaamse scholen stukken hoger ligt dan die van het Brussels gewest of Wallonië. Dis als hier gesproken wordt van Belgische scholen moeten we dit toch even nuanceren.

X foto’s
Aria Giovanna
Lia bij de carwash
hot Crissy Moran
Ivana
Monica Leigh
stocking babe Puma
Brook Badford
Brandy in silver boots
sexy Mindy
jartelle babe Holly
jartelle babe Rachel Aziani
schattig meisje
stoeipoes Renee
Tavania Kaye
Jelena Jensen

X films
mijn favoriete sexy webcambabe KATE !
Ashley
Doe het zelf met Ally

23:52 Gepost door Dennis | Permalink

27.01.2006

304 miljard sms'jes uit China

Als Chinezen geen ondeugende foto’s nemen dan sturen ze sms’jes. In 2005 zijn er 300 keer zo veel sms'jes gestuurd als in 2000. 304,6 miljard tekstberichten werden er via de mobiele telefoon doorheen gehaald. In 2004 ging het nog om 217 miljard sms'jes. Een verklaring is het feit dat steeds meer Chinezen zich een mobieltje kunnen veroorloven. En dan zijn de sms-berichten rondom feestdagen zoals het Chinese nieuwjaar erg populair. De tarief voor die berichtjes ligt vast wel een stuk lager dan hier in België.

De Chinese autoriteiten proberen toezicht te houden op de enorme stroom berichten. Het land telt 2800 surveillancecentra die met special filterprogrammatuur het snel groeiende sms-verkeer van de 383 miljoen gebruikers van mobiele telefoons in de gaten proberen te houden. Sinds november zijn er 107.000 'illegale' sms'jes onderschept. Bijna 10.000 aansluitingen werden daardoor opgeheven.

De overheid zoekt vooral naar personen die de berichtjes gebruiken voor frauduleuze financiële praktijken, voor pornografische doeleinden, voor politiek ondermijnende activiteiten of gebruiken om een missverkiezing te manipuleren.

X foto’s
Hannah
blonde Hurrican
Katherina
Patricia
Jana Cat
sexy blondine in boots
super geile Crissy Moran
Akira in de keuken
ondeugende Peach 1 & 2
blonde jartelle babe
stocking babe
perfecte maten
en van maten perfecte gesproken, hier is Cassandra Lynn

X films
knappe meisjes
om zeeziek van te worden
blonde del
Jana Cova

01:58 Gepost door Dennis | Permalink

25.01.2006

In Italië mag je inbrekers neerknallen

Italianen hebben vanaf vandaag het recht te schieten op inbrekers die zij betrappen in hun huis of winkel. Dit heeft de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden vandaag bepaald door een nieuwe wet hierover aan te nemen.

Tot nu toe was het schieten op inbrekers nog strafbaar. Gebruik van geweld tegen deze criminelen wordt nu echter op twee voorwaarden toegestaan: als er in de beleving van het slachtoffer 'gevaar van agressie' is en de inbreker zich niet 'terugtrekt' door te ontsnappen. M.a.w., de juwelier uit Kortrijk zou met een dergelijk systeem nog steeds strafbaar zijn voor de wet. En mogen we van geluk spreken. Toch is deze wet vrij vergaand. Ze spreken hier namelijk van “schieten”. Betekent dit dan dat iedereen ook een het recht heeft op een vuurwapen? Dat zou pas krankzinnig zijn. Minister van Justitie Roberto Castelli is in ieder geval erg blij met de genomen maatregel.

"Vanaf vandaag hebben misdadigers iets meer te vrezen en de eerlijke mensen die slachtoffer zijn van agressie, een probleem minder. Eindelijk is het beginsel aanvaard dat aanvaller en slachtoffer niet op hetzelfde niveau worden geplaatst."

Tegenstanders zijn bang dat als geweld niet alleen bij gevaar voor eigen leven gebruikt wordt, het hek van de dam is en het aantal geweldsdelicten in het land zal toenemen. Advocatenverenigingen hekelen dat "opnieuw een onrechtvaardige wet is aangenomen" in Italië.

X foto’s
knappe Nevaeh
Krystel Jade
farmgirl Mackenzie Mack
Erica
Thea
Latina Girls
Kyla Cole
Nastya
Lonnie Waters
damn hot nurse
stocking babe Kylie
lingerie party
cute babes kissing and fooling around

Elisha Cuthbert
jartelle babe Valentine Vaughn
another jartelle babe
Max cowgirls
de super sexy Amy

X films
Aria & Veronica
Aria Giovanni
Caroline Casta
Autumn Austin stript
sweet Dee
Laurie Wallace

01:16 Gepost door Dennis | Permalink

24.01.2006

Overval met bijl in Molenbeek

De Gazet van Antwerpen meldt dat een man uit Molenbeek gisteren een kruidenierszaak in Sint-Agatha-Berchem heeft overvallen. Hij deed dat niet door te dreigen met een pistool of een mes, maar met een bijl. Kwestie van een beetje variatie te brengen in de manier waarop je steelt. Nu maar hopen dat de aanvaller niet zelf voor de bijl gaat.

De dader stapte de zaak binnen met een boodschappenwagentje waaruit hij de bijl haalde. Hij bedreigde de winkelier die daarna op de vlucht sloeg. De man probeerde de kassa eerst open te breken met de bijl en ging er vervolgens vandoor met het apparaat. Een schroevendraaier had van pas kunnen komen, maar daar had de overvaller zelf niet aan gedacht . Volgende keer beter.

Op straat werd de dader tegengehouden door een buurtbewoner. Hij bleek onder invloed van verdovende middelen te verkeren. Het kon niet missen dat de man duidelijk een beetje doorsloeg. In ieder geval begint Molenbeek de laatste tijd echt wel het wilde westen te worden. Na al die car-jacking's, diefstallen en moorden zijn er nu die uitzinnige overvallen.

X foto’s
Lizaby Voronin
Danni Jennifer Lee
Jelena Jensen
knap blondje
jartelle babe Jaelyn
stocking babe Jacqueline
stoeipoes Zdenka
Monika Vasela
sexy Raven
hot Ginger
stocking babe Katie
jartelle babe Chera Leigh
stocking babe Sandra Shine
stocking blondine

X films
The Depech webcam babes Mode
voor ieder wat wils
sexy Rocio Guirao Diaz

02:51 Gepost door Dennis | Permalink

23.01.2006

De Aston Martin van James Bond verkocht voor 1,5 miljoen euro

De Aston Martin DB5 uit 1965 waarin James Bond reed in de films Goldfinger en Thunderball is bij de veiling in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona voor ruim 1,5 miljoen euro verkocht. De verkoopprijs werd eerder nog op meer dan 2 miljoen euro geschat. Helaas werd het voertiog verkocht zonder bondgirls. Enkel een paar sletjes.

De koper van de bijzonder Aston Martin is een Europese verzamelaar. De man krijgt wel wat terug voor zijn geld. De auto is uitgerust met ingebouwde Browning-machinegeweren, messen om banden van achtervolgende auto's te kunnen vernielen, een apparaat om olie op de weg te spuiten en een optrekbaar kogelvrij scherm achterin. Verdere heeft de wagen drie ronddraaiende nummerborden en de Britse registraties 007JB en JB007. Overigens is wel de schietstoel vervangen door een gewone stoel. Voor de veiling werden de snufjes nog gedemonstreerd door de woordvoerder van het veilinghuis.

De auto was door de vorige eigenaar in 1970 gekocht voor ongeveer 7500 euro. Er waren ongeveer 1500 belangstellenden op de veiling bij RM Auctions afgekomen. Ik vraag me af of de koper eigenlijk wel een wapenvergunning heeft, anders zijn de flikken er mee weg.

ps: Moesten ze er niet uit geraken bij Euro-song, is hier misschien de droomkandidate.

X foto’s
Lauren Pope
Sandy
jartelle babe Nikita Kash
jartelle babe Kristel
jartelle babe Nikki Loren
onbekende schone
Joanna Krupa
Nika Parks
Vera/A>
wet t-shirt babes
Celeste
stocking babe

X films
Aida Yespica
Sunny Leone
Avery Adams
webcam hottie

02:24 Gepost door Dennis | Permalink

22.01.2006

Dreiging van Bin Laden goed voor Bush

Het zou de Amerikaanse president Bush eigenlijk goed zijn uitgekomen dat Osama Bin Laden afgelopen week weer dreigde met nieuwe aanslagen in de VS. Om de Amerikanen te “beschermen” kan het afluisteren van burgers en de controversiële Patriot Act weer goed verdedigd worden. Bush lag juist om deze twee redenen onder vuur. Critici kan nu weer de mond gesnoerd worden.

Vice-president Cheney, die zelden interviews geeft, was plotseling beschikbaar om te onderstrepen dat het beleid sinds de vliegtuig-aanvallen van 11 september 2001 nieuwe aanslagen heeft voorkomen. "Dat is de reden waarom we vier en een half jaar niet zijn aangevallen. Het is geen kwestie van dom geluk", aldus Cheney. Meteen is ook de staat van paraatheid verhoogd en de FBI heeft opdracht gekregen overal in het land naar aanwijzingen te zoeken voor voorbereidingen op aanslagen.

Sommige complottheoriën gaan er zelfs al vanuit dat Bush allang wist van de plannen voor de aanslagen van 11 september 2001. Hij zou ze hebben laten gebeuren om zo draagvlak te krijgen voor een oorlog in Afghanistan en Irak en voor het uitvoeren van verdere beperkende maatregelen van zijn burgers. Dat is echter nooit bewezen.

X foto’s
Megan
Jana
Jamie Lee Thomas
jartelle babe Valerie Baber
Mindy Vega
Natalia Cruze
stocking babe Alisha
Jamie Lynn
blondje
jartelle babe Sidney Moon
Penny Flame
cute Alexia
Erica
Kaila Yu tussen de struiken

X films
webcam dansje
Niki Nova blue key
jartelle babes Adriana Lima & Ana Hickman
super sexy Monique
Mirta stript

03:48 Gepost door Dennis | Permalink

21.01.2006

GSM niet kankerverwekkend

Eindelijk nog eens goed nieuws. Het gebruik van een mobiele telefoon is niet kankerverwekkend. Dat is de conclusie van het Institute of Cancer Research na een onderzoek dat vier jaar duurde. De Britse onderzoekers stellen dat regelmatige en langdurig gebruik van een gsm de kans op een hersentumor niet vergroot.

"We hebben geen risico gevonden met het betrekking tot het gebruik van mobiele telefoons, ongeacht hoe lang iemand al belt en hoe vaak die persoon belt", stelt onderzoekster Patricia McKinney. De andere onderzoeken hebben blijkbaar het onderzoek iets anders aangepakt.

De resultaten van het onderzoek komen overeen met vergelijkbare onderzoeken uit de Verenigde Staten en Europa. In totaal zijn 966 mensen met een hersentumor en 1.716 gezonde vrijwilligers ondervraagd. Toch blijft nu het vermoeden bestaan dat de eerste mobiele telefoons gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.Deze mobieltjes verzonden een krachtiger signaal ten opzichte van het digitale signaal dat gsm's tegenwoordig gebruiken. Fijn om te horen. Nu nog die grote mast die ik in mijn tuin heb staan…

X foto’s
Penthouse babe Valentina Vaughn
Jaime Bergman
Victoria Zdrok
Monika
girls gone wild
Jessica Barton
Sveta Pasha
knap blondje
Lonnie Waters
Loli
Alison Angel
Kari Sweets
knappe Suzanne
Jesse Capelli

X films
Isabel & Ariel
asian babe
Zdenka

01:11 Gepost door Dennis | Permalink

20.01.2006

Jartelle Fragments 001

Jartelle Galleries
Fragments #002

03:00 Gepost door Dennis in Jartelle Galleries | Permalink | Tags: fragments, jartelle