01.02.2006

Britney Spears nog steeds een varkentje volgens Kevin Federline

Sinds Britney Spearsbevallen is van haar zoontje Sean Preston kan ze niet meer ongestoord een maaltijd nuttigen. Omdat ze na haar bevalling haar oude figuur nog niet heeft teruggekregen, kan haar man Kevin Federline het niet laten varkensgeluidjes na te bootsen als Britney haar mond open doet om er voedsel in te steken.

Het schijnt dat de welbekende ‘oink, oink’ geluiden tot vervelends toe worden herhaald, zovaak zelfs dat Britney het niet meer bij hem aan tafel kan uithouden. Dit is één van de vele geruchten die voor een mogelijke breuk tussen de 24-jarige zangeres en haar man zouden hebben gezorgd.

Naast de knorgeluidjes is ze ook doodsbang om haar zoontje alleen bij Kevin achter te laten, uit angst dat hij gaatjes laat prikken bij de vier maanden oude baby. Hij zou graag oorbellen bij Sean in wil laten zetten. Britney is hier faliekant op tegen en achtervolgt haar man zelfs, als hij alleen op pad gaat met het kind. Arme Britney toch. Maar alles zal wel beter worden met een tweede kindje.

X foto’s
Crissy Moran
Tylar Jacobs
stoeipoes Jenna
Candice Ryan
Susana Spears
Friday
Hanna in de sneeuw
Briana Banks
Cynthia Arroyo
Jena Kay Ricci in boots
Tarney
Sydney Moon
mooi naakt
Nella

X films
sex tv
Lisa Boyle tits
very sexy get together
knap blondje
Samantha Ryan
sexy Maliyah Madisson
Audrey boobs

De commentaren zijn gesloten.