02.02.2006

Blowen

Geen schokkend onderzoek, maar er was niet echt veel nieuws dat ik goed genoeg vond voor deze blog. Tieners en jongeren die regelmatig drinken of blowen, vertonen vaker probleemgedrag dan hun leeftijdsgenootjes. Met name kinderen jonger dan 14 jaar die wekelijks drinken leveren veel problemen op. Dat blijkt uit een onderzoek van het Trimbos Instituut onder ruim 5.000 scholieren, verspreid over alle schoolniveaus.

Volgens de onderzoekers is er een duidelijk verband tussen probleemgedrag en genotsmiddelen. Dit verband geldt voor zowel cannabis en alcohol als voor tabak. De relatie tussen problemen en roken is echter wel kleiner dan die met blowen en drinken.

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat blowende jongeren op school relatief vaak onder de maat presteren. Maar liefst 13 procent van deze groep kampt met prestatieproblemen op school, tegen 4 procent van de jongeren die niet blowen. Jongeren die meer dan veertig keer per jaar blowen, hebben bovendien meer last van denk- en aandachtsproblemen. Betekent echter niet dat blowende jongeren van de domste zijn.

Het Trimbos Instituut zal naar aanleiding van dit onderzoek verder gaan met voorlichting op scholen. "Daar besteden we altijd al veel aandacht aan en dat zetten we voort", aldus onderzoeksleider Monshouwer.

Wat overigens niet duidelijk wordt uit dit onderzoek is of jongeren problemen krijgen door de genotsmiddelen, of dat jongeren met problemen meer genotsmiddelen gebruiken. Conclusie: Blijven blowen zou ik zeggen en voluit genieten van stierengevechten waar de stier zich mag uitleven op het publiek.

[De post-babe: Amy]

X foto’s
jartelle babe
Yana Cova
Sarita Stella, Samantha Steele, Kathy Lloyd & Danielle Atkin
Aria Giovanni
sexy Lisa
Kaylyn Lyman
Eva Rodriguez
Mandi Rose
rondborstig
purple babe
Alexia
Amy
een mooi stel
Ashlee’s string

X films
In Da Club
stoeipoes Jade
Jelena Jensen
An Andrew Blake movie
schoolgirl Selena Spice
secretary strip
sweet Bailey
the super sexy Mindy strip

Commentaren

KWAM NOG EVEN PIEPEN HALLO?

NOG EENS KOMEN KIJKEN, STEEDS EEN STRELING VOOR HET OOG
GROETJES
GILIOK

Gepost door: GILIOK | 02.02.2006

De commentaren zijn gesloten.