06.02.2006

Sean Penn op de vuist met paparazzi

Acteur Sean Penn is vrijdag op de vuist gegaan met een fotograaf tijdens de begrafenis van zijn jongere broer Chris, die op 24 januari dood werd aangetroffen in zijn appartement. Volgens aanwezigen was de ongenode paparazzo te dicht bij de rouwenden. Collega-acteur Mark Ruffalo mengde zich eveneens in het opstootje, en haalde de geheugenkaart uit het fototoestel. Fijn, dat zou meer moeten gebeuren met dergelijk uitschot die zich voordoen als journalisten.

"Het was privé-terrein, een omheinde begraafplaats. Die gozer hoorde hier niet te zijn", verklaarde een getuige. "Het is walgelijk dat Sean zijn broertje niet in alle rust mag begraven." Een woordvoerster van de familie Penn kon en wilde de knokpartij niet bevestigen. "Ik weet niets van een dergelijk incident, en heb geen zin om de rouwende familie hiervoor te storen", liet ze aan de NY Daily News weten.

De doodsoorzaak van de pas 40-jarige Chris Penn is nog altijd onduidelijk. Een autopsie bracht geen duidelijkheid en de resultaten van testen die alcohol- of drugsgebruik moeten aantonen laten nog op zich wachten. De jongste Penn was net als de vijf jaar oudere Sean een acteur. Hij was vooral bekend van zijn rol als 'Nice Guy' Eddie Cabot in de film Reservoir Dogs.

X foto’s
stocking babe Jenny
hot Peach
sexy babe in string
18th century babe Heather Hoke
knap blondje
Amber Campisi
Victoria Red
BellaBella
knappe amazone babe
de borstjes van Vivien
5 leuke grieten
blondine Anette
Gina Lynn
mijn nieuwe secretaresse
Jelena Jensen

X films
onschuldige lollies
Alison photoshoot
webcam babe showing ass
lapdance
stocking babe gets it
jartelle babe Mysti babe
Kate stript

De commentaren zijn gesloten.