08.02.2006

Britney Sprears in het middelpunt van de controverse

Ook de katholieken kunnen niet lachen met parodie. En deze keer draait hun woede rond Britney Spears, die voor om het even welke reden de spotlights wordt gezet. Dit keer wordt op haar gastrol in de paasaflevering van de Amerikaanse comedyserie Will & Grace gefulmineerd, omdat haar personage christenen zou denigreren. NBC, de producent van de serie, had in zijn opwinding al verklapt wat voor karakter de zangeres zou gaan spelen, een karakter waar bepaalde christelijke organisaties niet zo blij mee waren.

Britney moet een krankzinnige christen spelen, die een kookprogramma op tv heeft genaamd "Cruci-Fixin's". Christelijke groeperingen zijn woedend, omdat ze hiermee de kruisiging - crucifixion - van Christus tijdens Pasen zou bespotten. Ook is het uitzendtijdstip ongelukkig, aangezien de aflevering op de dag voor goede vrijdag te bewonderen zal zijn.

NBC koos eieren voor zijn geld en zei dat Britney's karakter nooit onthuld had moeten worden. Het script zou zelfs nog niet geschreven zijn, haar karakter was geen christen en er zou al helemaal geen verwijzing naar de kruisiging van Christus zijn.

[De post-babe: Scarlett Keegan]

X foto’s
Cherokee
Tyler Fox
Lucie
Lexxi Tyler met haar piercings
stocking babe Laurie Jo Fetter
stocking babe Taylor
jartelle babe Martina Warren
Angela
Scarlet Keegan
Natalie Taylor
Katie in zwarte lingerie
Jelena Jensen
stocking babe Nikki Nova
Angel Cassidy
Jessica Jaymes in boots
Stella van Gent
Lonnie Waters
Angel Dark

X films
stocking babe
sexy line-up
sexy webcambabe
ultimate Kate

De commentaren zijn gesloten.