09.02.2006

Keira Knightley en Scarlett Johansson in Vanity Fair

Eindelijk nog eens wat bekende actrices betaald worden om uit de kleren te gaan. Actrices Keira Knightley en Scarlett Johansson deden dit voor het nieuwste nummer van Vanity Fair. De twee dames prijken samen met modegoeroe Tom Ford, die het zelf niet te koud had, op de cover van het Amerikaanse tijdschrift. Vanity Fair brengt elk jaar kort voor het awardseizoen een Hollywood-special uit.

De foto's, die vrij netjes blijven, zijn gemaakt door de beroemde fotografe Annie Leibovitz. In eerste instantie zou ook Rachel McAdams, bekend van de film Wedding Crashers, participeren in de photoshoot, maar zij besloot er uiteindelijk toch vanaf te zien. Verderop in het blad is onder meer Angelina Jolie naakt te zien in een badkuip. Maar daar kijk ondertussen niemand meer van op. Angelina’s borsten zijn breed uitgesmeerd op het net.

De 21-jarige Johansson is onder meer bekend van haar acteerwerk in The Island en Match Point. Knightley (20) maakt kans op een Oscar voor beste actrice voor haar rol van Elizabeth Bennet in de film Pride & Prejudice. De Oscars worden op 5 maart uitgereikt in Los Angeles. Hopelijk verhoogt dit haar kansen. In ieder geval staat ze meteen in de spotlight net een maand voor de uitreiking en in de periode waarin alle leden hun stem moeten uitbrengen. Knappe promo-stunt.

X foto’s
Kate & vriendinnen
Jelena in boots
Lauren Pope
Alison Angel in lingerie
Nikki Stone
Kyla Cole
leather babe Lonnie Waters
latex babe Valentina Vaughn
soft erotisch & lesbisch
Gina Lynn
stocking babe Marketa Belonoha
Alison Angel

X films
sexy Leah
Selena Spice
Kate is so gorgeous !!
Adela’s photoshoot
Erica Rose Campbell

De commentaren zijn gesloten.