10.02.2006

U2 is de grote winnaar bij de Grammy Awards

De rockband U2 is de grote winnaar geworden bij de 48e uitreiking van de Grammy Awards. De Ierse band nam vijf van de Grammy's, de prijzen van de Amerikaanse muziekindustrie, mee uit Los Angeles. Het album 'How to Dismantle An Atomic Bomb' werd verkozen tot 'Album van het Jaar' en 'Rockalbum van het Jaar'. De single 'City of Blinding Lights' werd beloond als 'Rocksong van het Jaar'.

Een goede tweede was de Amerikaanse zangeres Mariah Carey. Zestien jaar na haar laatste Grammy kreeg ze drie awards mee naar huis. Toch greep ze naast de belangrijkste award voor vrouwen: die van beste popzangeres. Die ging naar Kelly Clarkson, die in 2002 de eerste winnaar was van de Amerikaanse versie van Idols. Madonna zelf mocht optreden maar mocht met lege handen huiswaarts keren.

Beste plaat werd 'Boulevard of Broken Dreams' van Green Day. Kanye West kreeg voor 'Late Registration' de Grammy voor beste rap-album. R&B-zanger John Legend werd gekozen tot beste nieuwe artiest. Tijdens de pre-grammy ceremonie was Britney Spears ook even te zien.

[De post-babe: Angel Dark]

X foto’s
stocking babe
summer babe
jartelle babe Sydney Moon
Nella
stocking babe Alison Angel
nice babe
Heather
life meisje op de sofa
farmgirl Amy
sexy Nikki Nova
cute blond
Stacy
Christina Lindley
Mia Stone
Amy Sue Cooper
Ebina
bikini babes

X films
De Basic Instinct 2 trailer
Helen Tucker
strip roulette
cute babes
shower babes
Yamila on the beach
Jessica Alba
webcam babe Maria
Ashley Simpson betrapt op playbacken

Commentaren

hehe 9/10 wat mij betreft


http://www.dutchamateurs.be

Gepost door: CrazyGod | 10.02.2006

De commentaren zijn gesloten.