12.02.2006

Meer seks voor de Britten

De oplossing voor te weinig tijd voor lichaamsbeweging: 'sexercise'. Sexercise, ook wel copuleren genoemd, is een advies van de Britse gezondheidsdienst (NHS) aan mensen die nooit toekomen aan sport door hun drukke agenda. "Seks zet elke spiergroep in beweging, doet het hart en longen harder werken en verbrandt driehonderd calorieën per uur." Een beetje te vergelijken met een stevige voetbal training. Masturbatie verbrandt ook calorieën, maar een stuk minder dan met twee, hoewel, je zou er aan twijfelen bij het zien van de DVD van Sandra Shine.

Volgens de website van NSH kan sexercise het risico op hartaanvallen verlagen en de levensduur verlengen. De website claimt dat de endorfine die wordt gecreëerd door een orgasme de aanmaak van immuniteitcellen stimuleert. Die cellen helpen kanker te bestrijden, en verminderen eveneens rimpels, zo beweert NHS.

Seksuologen zeggen echter dat dergelijke beweringen niet wetenschappelijk bewezen kunnen worden. "Er is inderdaad bewijs dat het hebben van seks het mentale welzijn bevordert, maar om nu te zeggen dat neuken een verlaagd risico geeft voor hartkwalen en kanker gaat te ver."

[De post-babe: Alessandra Ambrosio]

X foto’s
jartelle babe Rita G
Elexis Monroe
jartelle babe Angie Savage
jartelle babe Rebecca Love
schattige Latina babe
Sammie Rhodes
Barbara
stocking babe bij get zwembad
Kyla Cole
jartelle babe Diana Pallotta
Tawny in boots
Tara Radovic
Evita
Anetta Keys 1 & 2
Lucy Pinder heeft enorme borsten
Adriana poedelnaakt
Alessandra Ambrosio

Commentaren

vandaar dat ik de laatste tijd zo vermagerd ben...

Gepost door: maarten | 12.02.2006

misschien in het vervolg iets minder op de jartelle-blog "blijven hangen".

Gepost door: dennis | 12.02.2006

De commentaren zijn gesloten.