13.02.2006

De Iran oorlog is voor binnenkort

De Britse krant de Sunday Telegraph meldde gisteren dat strategen in de Verenigde Staten werken aan plannen hoe Iran het beste kan worden aangevallen. Een aanval op de Islamitische Republiek wordt als laatste middel gezien om te voorkomen dat het land de beschikking krijgt over een productielijn voor kernwapens.

De strategen staan in verbinding met het bureau van de minister van Defensie Donald Rumsfeld. De VS zouden Iran moeten aanvallen als alle diplomatieke middelen zijn uitgeput. Onderzocht wordt onder meer hoe het beste verwoestende bombardementen kunnen worden uitgevoerd op plaatsen waar Iran nucleaire handelingen verricht. Dat zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren middels raketten die worden afgevuurd vanaf onderzeeërs. Any wich way, Iran is gonna get punk’d met zwaar geschut.

Voor de mensen die een beetje hun weg vinden op de beurs zou ik al mijn aandelen kopen bij al diegene die materiaal voorzien voor oorlog te voeren. Een industrie in expansie. Maar voor de wereldvrede is dit opnieuw een stap achteruit. Dat Iran het Westen uitdaagt is al even dom als dat het duidelijk is. De vraag is of we hem moeten geven waar hij om vraagt, een cultuur-oorlog. Waarom kunnen we James Bond niet sturen. Die maakt ook wel schade, maar doet dit iets discreter dan de jarheads van Bush.

[De post-babe Emma Wylde]

X foto’s
Rita G op haar best
Zdenka
beach babe Jennifer
Kim Kong
stocking babe Rio
de sensuele Emma Wylde
de herfst babe
het schoon kontje van Marketa Belonoha
Lia komt net uit de douche
rondborstige Nina
Laura-Flouresence
maid Sandy
70’ties babe Katyaby Pasha
Adriana Malkova
sexy Mandy
jong en onschuldig
knappe mannequin
knappe Alexa

X films
Knappe Mindy Vega aan het teasen
de echte Miss Beauty’s
I love gothic chicks
August is de knapste politie-agente
Yuki kawamura
booty contest

Commentaren

oorlog Ik ben voor een aanval op Iran's nucleaire strategische plekken, mits alle andere oplossingen geprobeerd zijn. Ik wil een leider die de holocaust ontkent en andere radicale uitspraken op zijn naam heeft staan niet aan kernwapens zien komen.

Gepost door: Caligula | 13.02.2006

die Koreaan met zijn nucleaire installaties is anders ook niet te betrouwen hoor. Ze zouden die wapens overal moeten bannen.

Gepost door: dennis | 14.02.2006

De commentaren zijn gesloten.