14.02.2006

2 Protect & 2 Serve in Brussel

Een oversekste agent uit Brussel is opgepakt omdat hij een vrouw een 'schikkingsvoorstel' had gedaan na een verkeersboete. De man hield een vrouw aan voor een verkeersovertreding. Hij dreigde haar rijbewijs in te trekken. Ook legde hij uit dat de zaak 'op een andere manier geregeld' kon worden.

De vrouw bevredigde de man oraal in de buurt van pretpark Walibi in ruil voor seponering. Een dag later diende ze een klacht in. Het zal wel een misverstandje geweest zijn.

In eerste instantie dacht de recherche in Brussel met een 'nep-agent' te maken te hebben. De vrouw herinnerde zich echter dat tijdens 'het verhoor' zijn gsm afging. Natrekking door de recherche van het telefoonverkeer leidde naar de dader.

Achteraf bleek dat de agent al eens veroordeeld was voor zedendelicten. Er hangt nu een gevangenisstraf van vijf jaar boven zijn hoofd. Wel een beetje vreemd van de vrouw dat ze dan eerst toestemt op het “verzoek” en dan een aangifte doet. Misschien was ze wel teleurgesteld in de lengte van de politiestok.

X foto’s
Katerina
Vanessa Branch
Ashanti zit met cellulitis
Brittney Skye
sexy Ginger
naakt
Veronica Zemanova
Jenny
jartelle babe
working girls
Kia Kovikova
Nikki Nova
Karen
de mooie Alexis
Eva & Zafira
Mindy Vega op terras

X films
Heather Graham in actie
Katie Fey in bad
working at the carwash
gangbang champion
de roos van Lacie
de filmklassieker Vixen

De commentaren zijn gesloten.