18.02.2006

Ontslagen Put in de put

Excelsior Moeskroen heeft zijn coach Paul Put de laan ingestuurd vanwege zijn betrokkenheid in het omkoopschandaal rond de Chinese zakenman Zheyun Ye. Dat maakte de Henegouwse club vanavond op een persconferentie bekend, volgens HLN.

Put heeft aan het Moeskroen-bestuur toegegeven te hebben meegewerkt aan de vervalsing van twee competitiewedstrijden. Put beweert echter dat hij zich niet persoonlijk heeft verrijkt. Hij zegt donderdagavond nog te zijn klemgereden door iemand die hem opdroeg niets te vertellen over de gokfraude. Ook zou zijn dochter iets overkomen als hij de affaire in de openbaarheid zou brengen. Naar het schijnt zou hij Dick Cheney op haar afsturen.

De druk werd Put echter te groot. Vandaag is hij naar het bestuur gestapt, dat hem heeft ontslagen. Put blijft erbij dat hij zich op geen enkel moment persoonlijk verrijkt heeft met de gokfraude. Hij zegt dat hij al het geld heeft verdeeld onder de betrokken spelers. En niets zelf overgehouden!? Toch een fijne trainer hé. Bij Moeskroen wordt Put opgevolgd door Gil Vandenbrouck, die eerder dit seizoen al insprong voor de opzijgezette Geert Broeckaert. Hopelijk laat hij zich niet vangen.

[De post-babe: Dorismar]

X foto’s
Alexis in boots
Jaime Hammer
Mandy
Cherry World
Lilian Tiger
Assolo in boots
Bunny Luv
jartelle babes in het zwembad
jartelle babe blondine
Carli Banks
Lisa Marie
Wanda Curtis
Catlina Cruz
Bridgett
Tylene Buck
stocking babe 1 & 2

X films
sexy bier spotje
babes in bad

Commentaren

Whaaaw Hoho super sexi, die blog ik kom zekker terug kijken ++++++++++heel goe gedaan groetjes Marc

Gepost door: Marc | 18.02.2006

thx mate tot weerziens !

Gepost door: dennis | 19.02.2006

De commentaren zijn gesloten.