19.02.2006

Verkrachting minder erg als het slachtoffer geen maagd meer is

Ik heb veel te danken aan Italië. Enerzijds verschaft dit land heel wat knappe donna’s voor mijn jartelle blog, maar anderzijds komen uit dit land van de spaghetti en de macho’s ook de meest grappige en bizarre faits divers. Zo heeft de hoogste rechtbank in Italië gisteren verklaard dat een verkrachting minder erg is als het slachtoffer geen maagd meer is. Het Hof van Cassatie bepaalde dat de man die terecht stond voor de verkrachting van zijn 14-jarige stiefdochter kon rekenen op verzachtende omstandigheden wegens de seksuele ervaring van het meisje.

Het effect van de verkrachting is minder verwoestend nu het slachtoffer geen maagd meer is omdat zij "veel meer ontwikkeld is dan normaal gesproken valt te verwachten van een meisje van haar leeftijd", aldus de rechters.

De uitspraak heeft tot grote ophef geleid in Italië. "Het voelt als een trap in de maag, alsof we vijftig jaar terug in de tijd zijn gegaan", aldus de directeur van een telefonische hulplijn voor mishandelde vrouwen. Minister Stefania Prestigiacomo voor Gelijke Kansen verklaarde 'sprakeloos' te zijn. Twee vragen daarbij: Hoe bewijs je dat je maagd was en zal de verkrachter nu eerst vragen aan zijn slachtoffer of ze maagd is?

X foto’s
Alexis in het wit
Zafira
Adriana Malkova
sexy Monica
Natalia Cruz
Layla Taylor
Robyn Chance
stripper Sophia Rossi
black girl Lolana
stocking nurse Heidi Hanson
jartelle babe Jasmine
playmate Erica Campbell
Kabira, nog een zwartje
Amanda in boots
Chloë Jones
eindelijk eens een knappe Natalia
schattige brunette
schoon kontje
Kate & Karen 1 & 2

X films
knap blondje
knappe fotosessie
met fruitsmaak
Don’t You Want videoclip
The Ashley Simpson Show

De commentaren zijn gesloten.