20.02.2006

Kate Ryan naar Eurosong in Athene

Kate Ryan heeft dan uiteindelijk de finale van Eurosong gewonnen en vertegenwoordigt ons land in mei op het Songfestival in Athene. Brahim kreeg het maximum van de vakjury maar die stemmen telden maar beperkt mee. Er mocht ook een Europese jury meestemmen maar de stemmen van het Eén-publiek, die in de finale driedubbel meetelden, gaven uiteindelijk de doorslag. La Shakra eindigde 2de en Belle Perez op de 3de plaats.

De vakjury verkoos echter Brahim. Die kreeg een Wildcard met de knallende rap-song P.O.W.E.R. Johnny Logan vond het weer "brilliant" en beschouwde ook de 'respect'-boodschap van het nummer heel relevant. Marcel Vanthilt heeft zich al ge-out als fan en sprak van een ongelooflijk vuurwerk. Marcel en Yasmine beloofden hem alvast veel punten en André Vermeulen dacht dat het nummer wel eens zou kunnen scoren in Athene. Maar het mocht niet zijn.

Kate had twee Zweede backingzangeressen meegebracht en die deden hun job prima. Johnny Logan zag de krantenkoppen al voor het geval ze zou winnen: "Kate is Great" en Je t'adore is het meeste 'Eurosong' van alle kandidaat-nummers.

Zullen we met dit nummer winnen. Wel, eigenaardig genoeg vind ik de keuze beter dan de vorige, maar nog steeds niet goed genoeg. Het liedje blijft hangen, de zang is uitstekend, de act is eenvoudig en efficiënt (maar daarom ook niet bijzonder). Het nummer heeft tevens een internationaal en commercieel karakter zonder goedkoop over te komen zoals die vlaamse maskotte Sandy Boets alias Xandee in 2004. Toch is het weinig origineel en smaakt het naar prefab van duizenden Eurosong nummers. Misschien geen laatste plaats, maar wel degelijk een voorlaatste plaats. En vergeet die knie-zwengel ! Dat is gewoon belachelijk ! Ik ga hier nu stoppen met zeiken over de Eurosong. Sebiet lopen hier nog al mijn bezoekers weg.

[De post-babe: Amber Caprisi]

X foto’s
jartelle babe Lauren Kain
jartelle babe Ann Angel
een stel knappe borsten
Anita Dark
Ashton Moore
knappe redhead
Sydney Moon met haar mooie rondingen
Daba Winner
Brittney Skye
Holly Morgan
knappe stocking babe
Jill Kelly
wat is dat de laatste tijd met al die carwash babes?
post babe Amber Caprisi

X films
een lading geile teenagers
webcam babe Luna
playmate Pamela David
Jessica Jaymes
Bobbi Billard

Commentaren

Doet dat geen zeer, dat meiske daar, met haar dingskes op die muur ?

Gepost door: jacoja | 21.02.2006

het zou niet mogen maar het was voor het goede doel...

Gepost door: dennis | 21.02.2006

De commentaren zijn gesloten.