22.02.2006

Velig Vreemdgaan met Fake Akibi

Wie er niet voor terug deinst zijn of haar partner te bedriegen met een ander kan maar best zorgen dat de affaire niet uitkomt. Met de hedendaagse snufjes en technologie wordt het echter alsmaar makkelijker iemand te volgen of te controleren. Daarvoor bestaat er sinds enige tijd een oplossing: Fake Alibi, een dienst die tegen een redelijk bedrag een waterdicht alibi voorziet.

Fake Alibi is een firma die er bijvoorbeeld voor kan zorgen dat je een 'officiële' bevestiging op je privé-adres krijgt van da seminarie of congres waar je zogezegd naartoe moet. Op die bevestiging staat zelfs een telefoonnummer waar je partner naar kan bellen. Wanneer de partner in kwestie argwaan krijgt en daadwerkelijk het nummer in kwestie opbelt, zal een medewerker van Fake Alibi opnemen en de rol van hotelmanager of congresorganisator spelen. Volgens de firma zijn al meer dan 21.000 mensen lid van de dienst.

Fantastisch toch. Binnenkort ook nog een Fake Licence firma, of een Fake Diploma firma. Het verschil met die twee andere firma’s ligt hem erin dat je geen inbreuk maakt op de wet door te liegen en uw partner te bedriegen. Ik vraag me af of die mensen ’s avonds zonder veel moeite zichzelf in de spiegel kunnen bekijken.

[De post-babe: Bobbi Billard]

X foto’s
Monica Leigh
blonde jartelle babe
Helene Karel in boots
playmate Lindsey Vuolo
Judita
Zuzana Drabinova
blonde stockingbabe
jartelle babe Katia
Latina babe
Lynne Kush
knappe stocking babe
Alena
Erica Campbell

X films
ex-vriendin
sexy Adel
sexy fotoshoot
fijne dames uit Noorwegen

De commentaren zijn gesloten.