23.02.2006

Europese Snelheidslimiet

Europees Commissaris Barrot van Verkeer gaat bekijken of de maximum snelheid op alle Europese snelwegen hetzelfde kan worden. "Ik kan vandaag niet zeggen welke snelheid ik graag wil invoeren", zei de EU-commissaris. "Het zal afhangen van de infrastructuur, zoals de soort weg en de omgeving. Ik wil deskundigen uit de EU-landen samenbrengen en dan kunnen we de regels harmoniseren."

De commissaris denkt met zijn plan de veiligheid van het verkeer te verbeteren. Niet in alle landen is de maximum 120 kilometer per uur zoals in Nederland. Op de Duitse Autobahn is er zelfs geen maximum snelheid, al zijn veel stukken snelweg weer wel begrensd. In Oostenrijk worden experimenten gedaan met snelheden van 160 kilometer per uur, terwijl we hier juist niets anders doen dan te snelheid naar beneden te halen, en het milieu zwaar belasten door overal wegverhogingen op het wegdek aan te brengen. Slechte bestuurders zullen er altijd zijn, wat je ook doet met de snelheid.

De Duitse fabrikanten van snelle wagens als Porsche en Mercedes hebben zich steeds tegen de limieten uitgesproken, en gelijk hebben ze. Als een Autobahn minder accidenten veroorzaakt dan onze E40 waar men maximum 120 km/u rijdt, dan vind ik de maatregel een nodeloze beperking van de FUN in het leven.

[De post-babes: Jennifer Korbin]

X foto’s
schoolgirl Crissy Moran
office babe Sherie
very hot blond
Sandee-Westgate
knap blondje
Angie Savage
Ashton Whitefur
Bellena
Naomi Watts borstjes
iets grotere borstjes
Rita
gezonde Maria
Eve Angel
Celeste Star
Monica Mayhem

X films
knappe meisjes
sexy Mia
bikini girls
appreciate a good kick in the face now and then
Sex Bomb Skater !!!

Commentaren

goed bezig nog altijd goed bezig zie ik :-)

Gepost door: channel zero | 25.02.2006

De commentaren zijn gesloten.